Βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» η 25χρονη που είχε τραυματιστεί στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η 25χρονη θα συνεχίσει τη νοσηλεία της στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής. Η κατάσταση της κρίνεται σταθερή και βελτιωμένη.
Το ευχαριστώ του πατέρα της
Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε και από τα social media, ο πατέρας της 25χρονης, σύμφωνα με το thestival.
«Αγαπητοί μου φίλοι, με χαρά σας ενημερώνω ότι η αγαπημένη μας Ανυσία, μόλις βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο όπου θα μπορεί να βρίσκεται και η μαμά της. Η Ανυσία μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Θα γίνει καλά. Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την συμπαράσταση», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;