Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης «άδειασε» σε 3 λεπτά καφετέρια - Πήρε μέχρι και τα... μπισκότα (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης «άδειασε» σε 3 λεπτά καφετέρια - Πήρε μέχρι και τα... μπισκότα (βίντεο)

Η ζημιά που προκάλεσε στην καφετέρια υπολογίζεται σε 1.000 ευρώ

diarriksi_thessaloniki_arthro_1
Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκε ένας διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη για να εισβάλει σε κατάστημα καφέ, να αρπάξει την λεία του και τα... μπισκότα από τον πάγκο εργασίας και να γίνει «καπνός».

Όπως αναφέρει στο protothema.gr, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Λεωφόρου Στρατού, ο μαυροφορεμένος άντρας με την κουκούλα στο κεφάλι «μπούκαρε» με... επαγγελματικό τρόπο στο μαγαζί του τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης (11/4) και κατάφερε σε τρία λεπτά να γεμίσει το σακίδιο πλάτης με μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και τα μπισκότα με την επωνυμία της του καταστήματος.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας κοντινών επιχειρήσεων, τα οποία δημοσιεύει το protothema.gr, κατέγραψαν τη στιγμή που περιεργάζεται το κατάστημα αλλά και την αποχώρησή του ελάχιστα λεπτά αργότερα.

Διαρρήκτης με... λιγούρα στη Θεσσαλονίκη


Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καφέ, ο δράστης κατάφερε να παραβιάσει την πόρτα χωρίς να σπάσει την κλειδαριά ενώ με «λεπτές» και γρήγορες κινήσεις μπόρεσε να βγάλει τον πυρο και να μπει στον εσωτερικό χώρο.

Κλείσιμο
«Από τις κινήσεις του φαίνεται ότι ήταν επαγγελματίας και ήξερε πολύ καλά τι έκανε», αναφέρει ο ιδιοκτήτης, σημειώνοντας ότι ο διαρρήκτης μπήκε στο κατάστημα στις 04:32 και βγηκε στις 04:35. «Σε τρία λεπτά πήρε ένα tablet, ένα κινητό τηλέφωνο, περίπου 70 ευρώ σε ψιλά από την ταμειακή μηχανή. Επίσης φεύγοντας πήρε και τα... μπισκότα που είχαμε στον πάγκο», προσθέτει.

Στον ελάχιστο χρόνο που χρειάστηκε για να ολοκληρώσει τη διάρρηξη και να αποχωρήσει πεζός, ο δράστης έψαξε σχεδόν όλους τους χώρους του καταστήματος, ενώ η συνολική ζημιά που προκάλεσε αγγίζει τα 1.000 ευρώ.

diarriksi_thessaloniki__2_
diarriksi_thessaloniki__3_
diarriksi_thessaloniki_arthro


Με το πρώτο φως της ημέρας ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ενημέρωσε την αστυνομία για τη διάρρηξη με στελέχη της Σήμανσης να συλλέγουν αποτυπώματα προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδιο με τον Νίκο Μάνεση και τον βουλευτή Καππάτο στο Αργοστόλι - Επίθεση από περαστικό

Αναχώρησαν για τις διακοπές του Πάσχα οι Έλληνες celebrities

Οι σελέμπριτις καλεσμένοι, οι αμφίβολοι και οι ανεπιθύμητοι στη στέψη του βασιλιά Κάρολου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης