Αράχωβα: Ο απατεώνας bon vivant... άπλωνε τα δίχτυα του σε γνωστά μοντέλα στο Instagram

Αράχωβα: Ο απατεώνας bon vivant... άπλωνε τα δίχτυα του σε γνωστά μοντέλα στο Instagram

Έκανε «follow» και «unfollow» σε καλλονές στο Instagram και πρόδιδε το «κρησφύγετό» του στο βουνό με φωτογραφίες που ανέβαζε

BON-VIVANT-ARAXWVA
Ιδιαίτερα ενεργός στα social media ήταν μέχρι και την σύλληψη του την περασμένη Κυριακή, ο εκκεντρικός bon vivant της Αράχωβας.

Παρά το γεγονός ότι εκκρεμούσαν εις βάρος του δύο εντάλματα σύλληψης -ένα που αφορά σε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για παράβαση του άρθρου 375 του ποινικού κώδικα «Υπεξαίρεση αντικειμένων μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση», καθώς και ένα ακόμη ένταλμα σύλληψης του 34ου ανακριτή για «Πλαστογραφία μετά Χρήσεως κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση», για «Απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση» και «Νομιμοποίηση Εσόδων από Εγκληματική δραστηριότητα»- ο 62χρονος ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες και stories στον λογαριασμό του στο Instagram, τον οποίο και απενεργοποίησε αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της είδησης για την σύλληψή του.

Μάλιστα, ανέβαζε φωτογραφίες από την Αράχωβα εκεί όπου ζούσε τα τρία τελευταία χρόνια σε πολυτελές σαλέ στην περιοχή Λιβάδι, αδιαφορώντας αν με αυτό το τρόπο πρόδιδε και το... κρησφύγετο του.

Κι αν δεν έκανε το λάθος να παρασύρει με το τζιπ του ένα αδέσποτο σκυλάκι, εγκαταλείποντάς το, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο Α.Τ Αράχωβας, ο εκκεντρικός bon vivant θα συνέχιζε κανονικά τη μεγάλη ζωή, οδηγώντας dream cars, φορώντας ό,τι πιο εξεζητημένο και πανάκριβο λάνσαραν γνωστοί οίκοι μόδας, ξοδεύοντας πολλά χρήματα για την διασκέδαση του στα κοσμικά στέκια του βουνού.

Ήταν τέτοια η εξάρτησή του από τα σόσιαλ μίντια, που δεν δίσταζε να επικοινωνεί με άτομα που δεν γνώριζε, για παράδειγμα με γνωστά μοντέλα, κυνηγώντας την αποδοχή και τα likes.

«Χωρίς να με γνωρίζει, διαμαρτυρόταν με μηνύματα που μου έστελνε ότι δεν του κάνω likes» λέει στο protothema.gr γνωστό μοντέλο το οποίο προσπάθησε να προσεγγίσει ο 62χρονος το καλοκαίρι του 2020. «Όλο μου ξεχνάς τα like» τής έγραφε ο εκκεντρικός bon vivant με το πλούσιο ποινικό μητρώο, για να του απαντήσει ότι εκείνος την έχει διαγράψει και την είχε κάνει follow και unfollow πάνω από δέκα φορές τον τελευταίο χρόνο.

Κλείσιμο
bon_vivant_0404_1
bon_vivant_0404_2


Το οικόπεδο στη Μύκονο

Ο 62χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε 38 υποθέσεις απάτης. Μια απ’ αυτές αφορά και ένα οικόπεδο-φιλέτο στη Μύκονο, συγκεκριμένα στη θέση «Φράγκου Μαράθι», έκτασης 5 στρεμμάτων, το οποίο ανήκει σε γνωστό έμπορο αυτοκινήτων.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας, όπως αναφέρουν στο protothema.gr οι νομικοί του εκπρόσωποι, Νίκος και Τέλλος Αγαπηνός, έχασε το οικόπεδο του από ένα απατηλό συμβόλαιο με προσαρτημένη πλαστή φορολογική ενημερότητα κατόπιν μεθοδεύσεων του θύτη, ο οποίος «εξαφάνισε» και το τίμημα σε δεκάδες τραπεζικές επιταγές τις οποίες και εισέπραξε μέσω των συνεργών του. Τελικά ο έμπορος αυτοκινήτων και ιδιοκτήτης του οικοπέδου, κατάφερε με την βοήθεια των δικηγόρων του να πετύχει την ακύρωση του συμβολαίου μεταβίβασης του ακινήτου που είχε ως αποτέλεσμα την άσκηση κακουργηματικής δίωξης κατά του εκκεντρικού bon vivant και των συνεργών του.

Στη μήνυση του ο έμπορος αυτοκινήτων, αναφέρει τα εξής: «Απ’ όλα τα ανωτέρω αποδεικνύεται αδιάσειστα ότι εγώ ουδεμία σχέση είχα με την κατάρτιση και χρησιμοποίηση της πλαστής φορολογικής ενημερότητας. Τουναντίον εγώ είμαι το θύμα της όλης υπόθεσης, καθώς πωλήθηκε ένα ακίνητο ιδιοκτησίας μου, πραγματικά εν αγνοία μου με χρησιμοποίηση πλαστής φορολογικής ενημερότητας μου και μέσω ενός ενορχηστρωμένου και μεθοδευμένου στοιχείου των δυο επιτήδειων (αναφέρει τα ονόματα τους) οι οποίοι έχουν τελέσει εις βάρος μου αλλά και σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου τα αδικήματα της κακουργηματικής απάτης, κακουργηματικής πλαστογραφίας και χρήσης πλαστού εγγράφου, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες καθώς και της εγκληματικής οργάνωσης για τέλεση κακουργημάτων».


Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος γιος δολοφόνησε με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι την 71χρονη μητέρα του

Ελένη Μενεγάκη: «Ζητώ συγγνώμη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν το ήξερα»

ΝΑΤΟ: Η Φινλανδία έγινε επισήμως το 31ο μέλος - «Αντίμετρα» ετοιμάζει η Μόσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης