Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε στη γραμμή της εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου με την ομάδα «Τρέξε Μαζί μου» μέλη της οποίας συμμετέχουν από το 2013 σε παρόμοιους αγώνες.
Δείτε φωτογραφίες
Ο 11ος Ημιμαραθώνιος ξεκίνησε στις 9 το πρωί και μαζί με τους άλλους δύο αγώνες - τον αγώνα Παιδιού – Γονέα (Family Run) και ΑμεΑ –Special Olympics και τον δρόμο των 5χλμ - αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 3 μετά το μεσημέρι.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.