Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα - Βίντεο του BBC: Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για εκείνους που έχουν παγιδευτεί

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα - Βίντεο του BBC: Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για εκείνους που έχουν παγιδευτεί

Ο Έλληνας δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου, Κώστας Κουκουμάκας, μεταδίδει πλάνα από την καταστροφή

sygkroysi_trenon_ph__7_
«Στο σημείο όπου δεν υπάρχει ελπίδα»... Με αυτόν τον τίτλο και μέσα από ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στα Τέμπη, το BBC καταγράφει το δραματικό γεγονός που βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, το τραγικό δυστύχημα είναι πρώτο θέμα στα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία έκαναν εκτενή αναφορά στο πρωτοφανών - για τα ελληνικά δεδομένα - διαστάσεων περιστατικό.

Τη στιγμή που το BBC καλύπτει ζωντανά, λεπτό προς λεπτό, όλες τις εξελίξεις που διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας, ο Έλληνας δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου, Κώστας Κουκουμάκας, μεταδίδει πλάνα από την καταστροφή.


Ο ρεπόρτερ μετέδωσε τις εφιαλτικές εικόνες, με ρούχα, βαλίτσες και μεταλλικά αντικείμενα να καλύπτουν το έδαφος γύρω από τα τρένα.

«Μπορείτε να δείτε κομμάτια μετάλλου, ρούχα, υφάσματα και διασώστες που επιχειρούν σε αυτό που, πριν από 10-12 ώρες, ήταν ένα τρένο», λέει ο κ. Κουκουμάκας και συνεχίζει:

«Υπάρχουν ασθενοφόρα που περιμένουν τους τραυματίες, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία ελπίδα για εκείνους που έχουν παγιδευτεί κάτω από το τρένο», σημειώνει ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, περιγράφει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο σημείο εκείνη την ώρα, μετά την τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε στο τρένο.

Κλείσιμο
«Υπάρχει μια μυρωδιά καμμένου μετάλλου και πλαστικού στην ατμόσφαιρα, επειδή δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση, ξέσπασε πυρκαγιά. Γι 'αυτό δύο ή τρία βαγόνια του τρένου μετατράπηκαν σε αποκαΐδια, άχρηστα μέταλλα» προσθέτει.

Ειδήσεις σήμερα:

Live Update: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για τη φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα

Το μοιραίο λάθος του σταθμάρχη που έφερε την τραγωδία

Συλλυπητήριο τηλεφώνημα Τσαβούσογλου σε Δένδια για την τραγωδία στα Τέμπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης