Έβρος: «Παλικαρίσιο αν κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά» λέει συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς

Έβρος: «Παλικαρίσιο αν κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά» λέει συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς

Πατέρας και κόρη ήταν οι καλύτεροι φίλοι, μιλούσαν για τα πάντα - «Αν η απόφαση είναι αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ» τόνισε ο ίδιος

βικυ
Απαντήσεις για τον παράξενο θάνατο της κόρης του ζητά ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα του χωριού Λευκίμη στον Έβρο την περασμένη Δευτέρα και αναμένει την ολοκλήρωση της έρευνας.

Με δάκρυα στα μάτια ο Νίκος Καδόγλου μίλησε για τα ερωτήματα που τον ταλανίζουν και απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να καταθέσει στην Αστυνομία.

«Παλικαρίσιο, αν κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά»

«Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το Εγκληματολογικό ή την Ιατροδικαστική υπηρεσία, αν η απόφαση είναι αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ» είπε συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς.

«Θα είμαι και περήφανος γιατί ο τρόπος αυτοκτονίας ήταν παλικαρίσιος αφού έριξε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα, θέλει καρδιά. Αλλά πρέπει να αποδειχθεί πρώτα» τόνισε μιλώντας στο Star.

«Είτε είναι αυτοκτονία είτε δολοφονία, είναι απώλεια. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με τίποτα. Εχω εμπιστοσύνη στις Αρχές ότι θα γίνουν οι έρευνες» λέει, και ο πόνος τον κάνει να λυγίζει.

Τα ερωτήματα που τον βασανίζουν είναι πολλά. Οπως λέει, η μοναχοκόρη του ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ολη τη μέρα δούλευαν μαζί στα χωράφια, μιλούσαν για τα πάντα. Με περηφάνια μιλάει για τα ποιήματα που έγραφε η 28χρονη.

Σε ένα τετράδιο κατέγραφε τις σκέψεις της, όλα όσα την απασχολούσαν. Αυτό είναι και το τετράδιο που εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί αναζητώντας απαντήσεις για το τι μπορεί να συνέβη πραγματικά.

Κλείσιμο
Οι γονείς και ο αδελφός της Βίκυς κατέθεσαν στην Αστυνομία. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκε και εξετάζεται ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής, ενώ αξιωματικοί της Ασφάλειας πήγαν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή για να ερευνήσουν τις συνθήκες.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για 50χρονη στη Γλυφάδα - Ληστές την έδεσαν και τη φίμωσαν μέσα στο σπίτι της

Νέος σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Τουρκία

Le Soir: Ο Παντσέρι «ομολογεί» - Με τον Τζόρτζι πήραμε 2,6 εκατ. ευρώ - Η Καϊλή πήρε 250.000
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης