Για την πορεία των ιώσεων μίλησε η Ματίνα Παγώνη στo «MEGA».
H Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, σχολίασε αρχικά ότι «όλες γενικά οι ιώσεις είναι σε ύφεση. Ο covid είναι εδώ με τις υποπαραλλαγές, αλλά είναι διαχειρίσιμο, δεν έχουμε πολλές νοσηλείες στα νοσοκομεία».
Στη συνέχεια η κυρία Παγώνη ανέφερε ότι στα νοσοκομεία ακόμα υπάρχουν αναμονές, χαρακτηριστικά είπε «σε κάποια νοσοκομεία υπάρχουν ακόμα ράντζα».
Καταλήγοντας, τόνισε η πρόεδρος: «Τώρα είναι τα καρναβάλια, να πάει να διασκεδάσει ο κόσμος, να φορέσουν όλοι πολύχρωμοι μάσκες».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.