Στάθης Τσιτλακίδης: Όταν ο πιλότος ερωτεύτηκε την λογοθεραπεύτρια στην Πάτρα

Στάθης Τσιτλακίδης: Όταν ο πιλότος ερωτεύτηκε την λογοθεραπεύτρια στην Πάτρα

Ο πιλότος από το Νευροκόπι και η Μαρία γνωρίστηκαν πριν από περίπου 7 χρόνια όταν εκείνος τοποθετήθηκε στην 338η Μοίρα, της 117 Πτέρυγας Μάχης στην Ανδραβίδα

kideia-tsitlakidis-6_3
Με μια φωτογραφία στα χέρια, από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, στο πλευρό του πιλότου της Στάθη Τσιτλακίδη, η λογοθεραπεύτρια Μαρία Κίμογλου προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον εφιάλτη που ζει τα τελευταία 48ωρα, καθώς τα όνειρα για οικογένεια κι ένα κοινό μέλλον με τον άνθρωπος της, έσβησαν για πάντα με τον χαμό του.

tsitlakidis_kopela_arthro_2


Ο πιλότος από το Νευροκόπι και η λογοθεραπεύτρια γνωρίστηκαν πριν από περίπου 7 χρόνια στην Πάτρα, όταν λίγο διάστημα μετά την Σχολή Ικάρων εκείνος τοποθετήθηκε στην 338η Μοίρα, της 117 Πτέρυγας Μάχης στην Ανδραβίδα.

Από την πρώτη τους κιόλας γνωριμία στην αχαϊκή πρωτεύουσα, η οποία αποτελεί μόνιμο τόπο κατοικίας της οικογένειας Κίμογλου, ο Στάθης Τσιτλακίδης και Μαρία κατάλαβαν πως έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους με αποτέλεσμα όχι μόνο να αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι, αλλά με τα χρόνια που κύλησαν, να κάνουν όνειρα και για μια κοινή ζωή.
tsitlakidis1
tsitlakidis2
Κλείσιμο
Τα δυο παιδιά απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου, ενώ κάθε φορά που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους το επέτρεπαν, έκαναν διάφορες εξορμήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με αγαπημένο τους προορισμό τις Σπέτσες. Στις προσωπικές τους σελίδες στο Facebook και οι δυο έχουν μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες από τα ταξίδια τους αυτά, όπως από την Μύκονο, τις Σπέτσες, τον Πόρο την Κεφαλλονιά, την Ρώμη, την Βουδαπέστη.

Ανάμεσα σε αυτά που τους ένωναν εκτός από τον νεανικό έρωτα και την αγάπη, ήταν και τα κοινά χαρακτηριστικά που έφεραν και οι δυο στις προσωπικότητες τους, με αποτέλεσμα ο ένας να γνωρίζει σχεδόν πάντα τις επιθυμίες και τα θέλω του άλλου. Τόσο ο Στάθης όσο και η Μαρία είναι μέλη αγαπημένων και δεμένων οικογενειών κι αυτό επιθυμούσαν και οι δυο για την μετέπειτα ζωή τους.

Στον γάμο μάλιστα της μεγαλύτερης αδελφής της Μαρίας, Νάνσυς τον Αύγουστο του 2021 ο Στάθης Τσιτλακίδης ήταν εκεί στο πλευρό της, όπως έκανε πάντα και χαιρόταν με την χαρά της. Λίγο διάστημα μετά εκείνος πήρε την απόφαση να την αρραβωνιαστεί, ενώ όπως έγινε γνωστό τα δύο παιδιά προετοίμαζαν τον γάμο τους μέσα στην χρονιά.


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πέφτει μέχρι και 10°C η θερμοκρασία με χιονοπτώσεις και ανέμους - Δείτε χάρτες

Σαραντάχρονος κατήγγειλε πως ο πατέρας του τον βίαζε για 20 χρόνια

Ευστάθιος Τσιτλακίδης: «Η μοίρα δεν σε άφησε να ολοκληρώσεις το έργο στα ατσάλινα φτερά σου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης