Πτώση Phantom: Με φωτογραφία του σμηναγού Τσιτλακίδη στα χέρια η σύντροφός του στην κηδεία - Δείτε βίντεο

Πτώση Phantom: Με φωτογραφία του σμηναγού Τσιτλακίδη στα χέρια η σύντροφός του στην κηδεία - Δείτε βίντεο

Υποβασταζόμενη  έφτασε στην Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις 10 το πρωί, λίγη ώρα μετά τους γονείς του αδικοχαμένου πιλότου

kideia-tsitlakidis-6
Στις 10 το πρωί έφτασε στην Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Νευροκόπι η σύντροφος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, Μαρία, για το τελευταίο αντίο στον σμηναγό - κυβερνήτη του μαχητικού Phantom F-4 που συνετρίβη 25 ναυτικά μίλια νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας.

Κηδεία Τσιτλακίδη (4)


Η συντετριμμένη κοπέλα έφτασε στον ναό όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία στις 12, κρατώντας τη φωτογραφία του αγαπημένου της στα χέρια.  

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του άτυχου πιλότου αποφάσισε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να προσφερθούν 1000 τριαντάφυλλα και 1000 κουφέτα σε όσους έρθουν για να αποχαιρετήσουν τον Στάθη Τσιτλακίδη, καθώς η Μαρία και ο Στάθης ετοιμάζονταν να παντρευτούν.

Περίπου μισή ώρα νωρίτερα είχε προηγηθεί η άφιξη των γονιών του αδικοχαμένου σμηναγού. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 31χρονου, η οποία, καθώς προχωρούσε προς την εκκλησία έλεγε ψιθυριστά «ψήλα, ψηλά» και κοίταζε τον ουρανό.

Κλείσιμο
kideia-tsitlakidis-7

kideia-tsitlakidis-8
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης