Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντικρίζουν εδώ και χρόνια κάτοικοι και επισκέπτες στηνΞάνθη όταν περνούν από τη διασταύρωση των οδών 28ης Οκτωβρίου και Παπαφλέσσα.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο της ΕΡΤ, σ’ ένα μπαλκόνι, στον 1ο όροφο πολυκατοικίας έχει «φυτρώσει» μια κολώνα δημόσιου φωτισμού!
«Η κολώνα είναι ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη της Ξάνθης» δήλωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ αναφέροντας ότι στον τσιμεντένιο στύλο της ΔΕΗ τοποθετείται το μπάνερ καλωσορίσματος για όλους όσοι επισκέπτονται την Ξάνθη και το καρναβάλι.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq2ra8qfhbr5)
Το ερώτημα, ωστόσο, είναι αν πρώτα τοποθετήθηκε η κολώνα και μετά χτίστηκε η πολυκατοικία ή το αντίστροφο.
Kάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στην EΡΤ ότι προηγήθηκε η τοποθέτηση της κολώνας φωτισμού και εκ των υστέρων κτίστηκε γύρω της η πολυκατοικία, που είναι άγνωστο αν περιλαμβάνει στα σχέδιά της αυτό το ξεχωριστό δομικό στοιχείο.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.