Προσοχή, οι κλέφτες καραδοκούν!

Προσοχή, οι κλέφτες καραδοκούν!

Ούτε στιγμή δεν είναι να αφήνει κάποιος την περιουσία του απροστάτευτη, είτε είναι κινητή είτε ακίνητη! Κακοποιοί καραδοκούν παντού

Προσοχή, οι κλέφτες καραδοκούν!
Ούτε στιγμή δεν είναι να αφήνει κάποιος την περιουσία του απροστάτευτη, είτε είναι κινητή είτε ακίνητη! Κακοποιοί καραδοκούν παντού, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, έτοιμοι να δράσουν αν τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.
      
Κάπως έτσι την έπαθε ένας δημοτικός σύμβουλος της Κομοτηνής, που είδε το αυτοκίνητό του να… ξεκινάει χωρίς αυτόν όταν έκανε το λάθος να το αφήσει με αναμμένη τη μηχανή για να αγοράσει νερά από ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης! Ένας άγνωστος που ήθελε να κάνει τη… βόλτα του αλλά δεν είχε δικό του μέσο, μπήκε μέσα, έβαλε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον ιδιοκτήτη να τρέχει απεγνωσμένα ξωπίσω του. Φαίνεται, όμως, ότι ο δράστης… λυπήθηκε τον δημοτικό σύμβουλο, γιατί λίγες ώρες αργότερα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο σε περιοχή της Κομοτηνής όπου βρέθηκε!
    
Κλείσιμο
*** Πιο τυχερή ήταν μια γυναίκα από την Μακρακώμη Λαμίας, η οποία βρήκε ανέπαφο το αυτοκίνητό της που είχε κλαπεί πριν από μια εβδομάδα! Το εντόπισε παρκαρισμένο ένα συγγενικό της πρόσωπο και ειδοποίησε την ίδια και την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας βρήκαν μέσα κατσαβίδια, διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, καπέλα και άλλα αντικείμενα που πρόδιδαν ότι οι κλέφτες σκόπευαν να το χρησιμοποιήσουν σε διαρρήξεις! Έτσι, το κάλυψαν με τη γνωστή μαύρη σκόνη για την ανίχνευση δακτυλικών αποτυπωμάτων και το επέστρεψαν στην κάτοχό του που είδε κι έπαθε να το καθαρίσει!
    
*** Στην Επισκοπή Ιεράπετρας, οι κλέφτες περίμεναν να βγει από το σπίτι του ένας άνδρας για να δράσουν. Μόλις πήγε για καφέ στο καφενείο του χωριού του, διέρρηξαν το σπίτι και το αναστάτωσαν αναζητώντας τις οικονομίες του. Η τύχη τους χαμογέλασε και βρήκαν έναν «θησαυρό» με περίπου 20.000 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν αφήνοντας σύξυλο τον ιδιοκτήτη που διαπίστωσε την κλοπή όταν επέστρεψε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης