Επιτήδειος της ζήτησε τα χρήματα με το πρόσχημα της άμεσης ιατρικής επέμβασης του γιου της
Δίπλα σε κάδο απορριμμάτων επί της οδού Ακρωτηρίου, στο ύψος της Πλατείας Παπανδρέου, άφησε σακούλα με 30.000 ευρώ μια ηλικιωμένη στην Πάτρα, η οποία έπεσε θύμα απάτης.
Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, το πρωί της Τετάρτης (18/01), μετέβη σε τράπεζα κάνοντας ανάληψη του χρηματικό ποσού και στη συνέχεια τα τοποθέτησε σε σημείο που της υπέδειξε άνδρας που της τηλεφώνησε ενημερώνοντας της πως ο γιος της τραυματίστηκε σε τροχαίο και χρήζει χειρουργικής επέμβασης.
Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η τηλεφωνική κλήση έγινε το απόγευμα από άνδρα, που προσποιήθηκε τον γιατρό νοσοκομείο και σήμερα η ηλικιωμένη πήγε στην τράπεζα για να «σηκώσει» τα χρήματα.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.