Τατιάνα Μπλάτνικ: Αποχαιρετά τον πεθερό της

«Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψεις πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν», γράφει μεταξύ άλλων για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Tatiana_Exof
H Τατιάνα Μπλάτνικ η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ θέλησε να αποχαιρετήσει τον πεθερό της, τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο μέσα από το Instagram της ανεβάζοντας κοινές τους φωτογραφίες και γράφοντας λόγια αγάπης για εκείνον.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία όταν θέλεις να πεις τόσα πολλά και δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψεις πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόσο ευλογημένη και τιμημένη αισθάνομαι που είμαι μέλος της τόσο δεμένης οικογένειάς σου.

Αλλά υπάρχουν και άλλα - τα τελευταία χρόνια έμαθα πραγματικά τι σημαίνει "αγάπη για την πατρίδα" και παρακολούθησα πώς την μεταβίβασες στα παιδιά σου και μέσω του Νικόλαου σε μένα. Σας ευχαριστώ. Η κληρονομιά σας, η πίστη σας, το φως σας και η αγάπη σας ζουν μέσα από όλους αυτούς. Ήταν τιμή μου να είμαι η νύφη σας.

Χρυσός Ολυμπιονίκης για την Ελλάδα σε ηλικία 20 ετών, Βασιλιάς, σύζυγος, αδελφός, πατέρας, παππούς, μαύρη ζώνη καράτε, φίλος, πεθερός και τόσα άλλα - ας αναπαυθείς εν ειρήνη Μεγαλειότατε Θείε Τίνο - Θα μας λείψεις πολύ και θα σε αγαπάμε για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.

Tatiana_Mplatnik
Tatiana_Mplatnik1
Tatiana_Mplatnik2



Ειδήσεις σήμερα:

Οι πολιτικές παρουσίες στην κηδεία του τέως βασιλιά - Ποιοι «γαλάζιοι» θα πάνε


Ακρίβεια: «Τσουρουφλίζουν» τα τρόφιμα - Οι τιμές αυξάνονται με διπλάσιο ρυθμό από τον πληθωρισμό!


Φλόρενς Πιου: «Πώς μπορούν οι θηλές μου να σε προσβάλλουν τόσο;» αναρωτιέται για τη γυμνή εμφάνισή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης