Κρήτη: Ομογενής από τη Γεωργία ήταν έτοιμος να «σπρώξει» μισό κιλό κάνναβης στα Χανιά

Κρήτη: Ομογενής από τη Γεωργία ήταν έτοιμος να «σπρώξει» μισό κιλό κάνναβης στα Χανιά

Ο 37χρονος συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών

Xania-kannabi
Έκαναν διάνα οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. στα Χανιά, το βράδυ της Δευτέρας, όταν σταμάτησαν έναν 37χρονο ομογενή από τη Γεωργία ο οποίος ζει μόνιμα στο Ακρωτήρι για να του κάνουν έλεγχο, καθώς βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή "σοκολάτας".

Ο 37χρονος συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών, οι άνδρες της οποίας ανέλαβαν να κάνουν έρευνα στο σπίτι του, όπου κατέσχεσαν 452 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή "σοκολάτας" και μια ζυγαριά ακριβείας. Από τους αστυνομικούς σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βάρος του ομογενούς, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Τσάκωσαν νεαρό που διακινούσε ηρωίνη

Σε αναζήτηση αγοραστών βρισκόταν ένας 23χρονος Έλληνας που κυκλοφορούσε στον επιβατικό λιμένα του Βόλου, έχοντας πάνω του μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 42,4 γραμμαρίων. Οι άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου που τον έκριναν ύποπτο και του έκαναν έλεγχο την βρήκαν και συνέλαβαν το νεαρό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Αλλά και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ πέρασαν χειροπέδες σε έναν 22χρονο που κινείτο πεζός στον Βόλο, όταν του έκαναν έλεγχο το απόγευμα της Δευτέρας και βρήκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 49 γραμμαρίων. Την προανάκριση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών, ενώ ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα:

Με το Κοράνι στο χέρι ο Άντριου Τέιτ στο δικαστήριο - Θα παραμείνει στη φυλακή

Βροχές κυρίως στο Αιγαίο και καταιγίδες στα Δωδεκάνησα σήμερα - Η εξέλιξη της κακοκαιρίας

Επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι, αρκετοί τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης