Βέροια: Στον ανακριτή η 29χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα

Βέροια: Στον ανακριτή η 29χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα

Θα αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και θα υποστηρίξει πως δεν είχε πρόθεση να βλάψει το βρέφος της - «Περιμένω την κηδεία μου» δήλωσε συντετριμμένος ο παππούς της κατηγορουμένης

29xroni_anakritis_xr
Στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας οδηγήθηκε στις 11 το πρωί η 29χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο της ασφάλειας και περιπολικό όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας και μπήκε από το υπόγειο γκαράζ του δικαστικού μεγάρου, φορώντας κόκκινο μπουφάν με κουκούλα. Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκε στον πρώτο όροφο του κτηρίου, προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη, η οποία αντιμετωπίζει περισσότερα από δέκα χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί περισσότερες από δέκα φορές σε Ψυχιατρική Κλινική, θα αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας που της αποδίδεται και θα υποστηρίξει πως δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει το βρέφος της και ότι σε καμία περίπτωση δεν το πέταξε η ίδια μέσα στο νερό.

Στον ανακριτή η 29χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα (1)


Στον ανακριτή η 29χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα (2)


Κλείσιμο
Η ίδια φέρεται να έχει πει στις Αρχές πως δε σκότωσε το παιδί της αλλά μπουσούλησε και έπεσε στο νερό, κατά τη διάρκεια της βόλτας που έκαναν το μεσημέρι του Σαββάτου στο φράγμα του Αλιάκμονα, υποστηριζοντας ότι δε μπορούσε να βουτήξει στο νερό για να το σώσει.

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Την είχα στα πόδια μου, αφαιρέθηκα στο κινητό που κρατούσα στα χέρια μου και έπεσε στο νερό. Δε μπορούσα να πέσω στο νερό για να την βγάλω από μέσα. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Την αγαπούσα πολύ την κόρη μου», φέρεται να έχει πει στις Αρχές, στάση την οποία αναμένεται να διατηρήσει και σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

29xroni_1
29xroni_2


Στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης ο αδελφός και ο παππούς της 29χρονης. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο παππούς της κατηγορούμενης, ο οποίος μαζί με τη μητέρα της μεγάλωναν από κοινού με την 29χρονη το παιδί, ανέφερε προς τους δημοσιογράφους ότι «περιμένω την κηδεία μου. Αφήστε μας στον πόνο μας, να είστε άνθρωποι», ενώ βγαίνοντας από τα δικαστήρια ο αδελφός δε θέλησε να πει οτιδήποτε.

29xroni_3
29xroni_4


Σημειώνεται ότι από την ιατροδικαστή εξέταση που έγινε στη σορό του βρέφους προέκυψε ότι το κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος και το πόρισμα του ιατροδικαστή περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει ασκηθεί εις βάρος της 29χρονης.


Ειδήσεις σήμερα

Ψάχνουν 19χρονο για σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης στη Ρόδο

H Μόσχα τα ρίχνει στους Ρώσους στρατιώτες και τα κινητά τους για τη «σφαγή» στη Μακιίφκα

Καλίν: Η Ελλάδα θα έχει σοβαρές συνέπειες αν επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης