Βέροια: Η στιγμή που η μητέρα φεύγει από τον Αλιάκμονα έχοντας πετάξει το 11 μηνών βρέφος της - Bίντεο ντοκουμέντο

Βέροια: Η στιγμή που η μητέρα φεύγει από τον Αλιάκμονα έχοντας πετάξει το 11 μηνών βρέφος της - Bίντεο ντοκουμέντο

Πέταξε ζωντανό το μωρό της στα παγωμένα νερά - Το βρέφος βρέθηκε από αστυνομικούς

taxi-veria
Συγκλονίζουν τα στοιχεία της τραγικής ιστορίας που εκτυλίχθηκε στη Βέροια, παραμονή Πρωτοχρονιάς με την 29χρονη μητέρα να πετά το 11 μηνών βρέφος της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα.

Όπως μεταδίδει το ΟΡΕΝ, μόνο τον τελευταίο χρόνο η 29χρονη είχε νοσηλευτεί με εισαγγελική εντολή δυο φορές σε ψυχιατρικές κλινικές, με την οικογένειά της να καταγγέλλει ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί του Δήμου Αλεξάνδρειας που την παρακολουθούσαν, είχαν να την επισκεφθούν 4 μήνες. Μάλιστα, το κανάλι δημοσίευσε ένα βίντεο από τη στιγμή που η 29χρονη μητέρα φεύγει από τον Αλιάκμονα, έχοντας ρίξει το μωρό της στο φράγμα, την ώρα που είναι μέσα σε ταξί.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpirir4lnzzl)

Το χρονικό

Ήταν 13.00 το μεσημέρι παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν η 29χρονη μαζί με το παιδί της παρέλαβε ταξί από το χωριό της στον Σταυρό Ημαθίας και αποβιβάστηκε στο κέντρο της Βέροιας στην οδό Ακροπόλεως. «Την πήρα από το σπίτι της στη Βέροια. Την πήγα στην περιοχή Προμηθέα. Πολύ ήρεμη, μια χαρά. Τίποτα το περίεργο. Τίποτα. Κανένα σημάδι, ούτε… τίποτα, τίποτα… νορμάλ κατάσταση» τονίζει ο ταξιτζής που τη μετέφερε, δηλώνοντας πως το παιδί «φορούσε ένα μπουφανάκι, αν δεν απατώμαι, με κουκούλα, αυτή που είναι ενσωματωμένη, μαζί με το μπουφάν…».

Λίγη ώρα μετά, η νεαρή μητέρα, παίρνει δεύτερο ταξί και πάει στο φράγμα, εκεί όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Η 29χρονη πέταξε ζωντανό το μωρό της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα το οποίο βρέθηκε από αστυνομικούς τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Κλείσιμο
Μετά την αποτρόπαια πράξη της η 29χρονη, ατάραχη, καλεί τρίτο ταξί που τη μεταφέρει στα ΚΤΕΛ. Από εκεί σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει στην Αλεξάνδρεια όπου περνά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και την επομένη, επιστρέφει σπίτι της, χωρίς το παιδί ενώ σημειώνεται πως ο δικηγόρος της 29χρονης- από την πλευρά του- διαψεύδει ότι πήγε σε ρεβεγιόν αφού πέταξε το μωρό της στο φράγμα

Ο αστυνομικός της ομάδας ΟΠΚΕ που εντόπισε νεκρό το κοριτσάκι στα βράχια της τεχνητής λίμνης μίλησε στο Mega. «Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν αλήθεια ή ψέμα. Είχε κάποια σημάδια στο πρόσωπο. Το μωρό ήταν περιποιημένο. Φορούσε μπουφανάκι, ένα κολάν πολύχρωμο και τα παπουτσάκια του. Όλοι μας σοκαριστήκαμε».

Η μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση αναμένεται να απολογηθεί αύριο το πρωί στον ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα:

Bloomberg: Κοντά σε συμφωνία για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Ρονάλντο: Αποθέωση στο Ριάντ - «Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε»

Βασίλης Τόπαλος: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον θάνατο - «Είχε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση», λέει το Τζάνειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης