Συγκλονίζει ο προπάππους του νεκρού βρέφους στον Αλιάκμονα: «Άσε με να πάω να ανάψω το κερί του»

Συγκλονίζει ο προπάππους του νεκρού βρέφους στον Αλιάκμονα: «Άσε με να πάω να ανάψω το κερί του»

Την Τετάρτη η απολογία της 29χρονης μητέρας που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

papsoydsd
Φρίκη έχει προκαλέσει η υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα. Την Τετάρτη απολογείται η 29χρονη μητέρα του σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Όπως είπε ο παππούς της στον ΑΝΤ1, «έπαιρνε την αγωγή της. Όταν γέννησε, δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Δεν ξαναπήγαμε σε κλινική, δεν πήγαμε πουθενά. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί πολλές φορές, σχεδόν 14 χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα. Όταν έπαιρνε την αγωγή ήταν πάρα πολύ καλά. Όταν δεν την έπαιρνε, την έπιανε ξανά, παίρναμε ξανά εισαγγελική εντολή και ξανά μέσα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpidiz5o0eyx)

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «μας είχαν πει οι ειδικοί ότι θα έρχονται κάθε μήνα και εδώ και ούτε καν πάτησαν».

Ο παππούς της 29χρονης ξέσπασε σε κλάματα και είπε στη δημοσιογράφο: «άσε με να πάω να ανάψω το κερί του μωρού… Το κερί».

Ο δικηγόρος της, Αντώνης Μπιδέρης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλημέρα Ελλάδα" δήλωσε πως "η εντολέας του δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκβαση του συμβάντος, διότι πουθενά από τη δικογραφία δεν προκύπτει ομολογία ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο". Διέψευσε ότι μετά την πράξη της πήγε σε ρεβεγιόν, λέγοντας ότι πήγε και απομονώθηκε χωρίς να βλέπει κανέναν".

Παράλληλα σημείωσε πώς «πρέπει να ανοίξει ένα μεγάλο θέμα σχετικά με την κατάσταση του καταλογισμού, με τις ακούσιες νοσηλείες" και συμπλήρωσε πώς σήμερα είναι που θα βάλουμε βαθιά το χέρι στην δικογραφία και θα ερευνήσουμε το αν αυτή η γυναίκα είχε πάρε - δώσε με ψυχιατρικές κλινικές».

"Είμαστε συντετριμμένοι. Υπήρχε μία ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη το σπίτι με τον παππού και τη μητέρα της. Είναι αλήθεια πώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα με την ιατρική παρακολούθηση ήταν όλα καλά., Την επισκεπτόνταν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Η μητέρα της πήγαινε το μωρό κάθε Κυριακή στην Εκκλησία, το παιδί ήταν σε άριστη κατάσταση. Το παιδί επισκεπτόταν συχνά και ο πατέρας του», ανέφερε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σταυρού Ημαθίας Γιάννης Κεϊσίδης.

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: H άρνηση του Ντάνου, τα παζάρια και τα ταχύρρυθμα φροντιστήρια ίντριγκας


Ντάνα Γουάιτ: Το αφεντικό του UFC χαστουκίζει τη σύζυγό του σε κλαμπ στο Μεξικό την Πρωτοχρονιά


Πάτρα: Ανάγκασαν Ρομά να πει τα κάλαντα γονατιστός και του 'βαλαν φωτιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης