Κιβωτός του Κόσμου: Στις 9 Ιανουαρίου καλείται να καταθέσει ο πατέρας Αντώνιος
Για κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δυο ανήλικων φιλοξενούμενων, αλλά και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες ανήλικων τροφίμων - Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία
Για τις 9 Ιανουαρίου έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελία ο πατέρας Αντώνιοςαπό την Κιβωτό του Κόσμου, προκειμένου να δώσει ανωμοτί κατάθεση για κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δυο ανήλικων φιλοξενούμενων, αλλά και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες ανήλικων τροφίμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας Αντώνιος θα εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους του, οι οποίοι θα λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσουν προθεσμία 15-20 ημερών, προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία και να προετοιμάσουν την υπερασπιστική του γραμμή.
Εν τω μεταξύ, έχουν ξεκινήσει οι κλήσεις σε βάρος των οκτώ προσώπων, ως υπόπτων για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Ήδη, τρεις υπάλληλοι δομών της Κιβωτού έλαβαν κλήση για να δώσουν εξηγήσεις στις εισαγγελείς Ανηλίκων ως ύποπτοι για τη σωματική κακοποίηση ανηλίκων φιλοξενούμενων.
Η κλήση ήταν για χθες, 27 Δεκεμβρίου. Οι δικηγόροι τους ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τις 9 Ιανουαρίου.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV