Κιβωτός - Μητέρα 19χρονου: Η κλήση του πατρός Αντωνίου για την ασέλγεια ήταν «δώρο»

Κιβωτός - Μητέρα 19χρονου: Η κλήση του πατρός Αντωνίου για την ασέλγεια ήταν «δώρο»

«Πιστεύω στην δικαιοσύνη και ότι θα δικαιωθεί το παιδί μου», είπε - «Το παιδί μου δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο, περάσαμε έναν εφιάλτη» - Δείτε βίντεο

kivotos_kosmou_eisaggeleas_mk
«Είναι για μας ένα «δώρο» για τα Χριστούγεννα ότι επιτέλους φτάνει η υπόθεση στην Δικαιοσύνη», είπε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του 19χρονου, από την καταγγελία του οποίου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των καταγγελιών που αφορούν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο ιδρυτής της «Κιβωτού» καλείται ως ύποπτος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος μετά τις καταγγελίες από τα δύο ανήλικα αγόρια που ήταν τρόφιμοι.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpcfneve0uz5)

Επίσης ερευνάται και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες σε βάρος παιδιών, καθώς προέκυψαν ενδείξεις πως οι ξυλοδαρμοί και οι σκληρές τιμωρίες που επιβάλλονταν στα παιδιά ήταν κατόπιν δικής του εντολής.

Εκτός από τον πατέρα Αντώνιο, ακόμη επτά εργαζόμενοι της Κιβωτού του Κόσμου, καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό. Οι έξι από τους επτά για πρόκληση σωματικών βλαβών στα παιδιά και μία εργαζόμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς φέρεται να μην πήγε σε γιατρό ή στο νοσοκομείο ένα παιδάκι που είχε χτυπήσει.

Κλείσιμο
«Το παιδί μου δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο, περάσαμε έναν εφιάλτη», είπε η μητέρα του 19χρονου, προσθέτοντας «πιστεύω στην Δικαιοσύνη και περιμένω το παιδί μου να δικαιωθεί. Ξέρω ότι είχαν άλλα πράγματα προτεραιότητα, ξέρω ότι έκαναν την δουλειά τους όπως έπρεπε, τώρα ήρθε η σειρά του γιου μου».

Ερωτηθείσα για την πρώτη αντίδραση του 19χρονου, είπε πως υπήρξε «Ηθική ικανοποίηση πρώτα από όλα. “Επιτέλους”, μου είπε, “μαμά, επιτέλους”:

Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Το Πρωινό», η μητέρα του 19χρονου είπε «Είμαι πανευτυχής που επιτέλους τον καλέσανε. Και η Δικαιοσύνη είναι που θα έχει τον πρώτο λόγο και εγώ πιστεύω στην δικαιοσύνη και ότι θα δικαιωθεί το παιδί μου. Ύστερα από όλο αυτό το θρίλερ που έχουμε ζήσει, και εγώ κι αυτός, και ο αδερφός του. Αισθάνομαι ότι επιτέλους ήρθε η ώρα ακόμα περιμέναμε πως και πως. Ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Ο γιος μου το περίμενε, γιατί ξέρετε ότι έχει δικηγόρο κι αυτά. Είναι ενημερωμένος πρώτος απ’ όλους. Και ενημερώθηκα κι εγώ, όποτε είμαστε πανευτυχείς. Χριστουγεννιάτικο δώρο από το θεό είναι».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι - Τι υποστήριξε ο οδηγός

Νέα «θερμή εισβολή» τις επόμενες ημέρες - Ο καιρός μέχρι την Πρωτοχρονιά

Αυξάνεται το πετρέλαιο θέρμανσης 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης