Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Ήθελα να τον βοηθήσω αλλά πάγωσα» υποστηρίζει ένας εκ των κατηγορουμένων

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Ήθελα να τον βοηθήσω αλλά πάγωσα» υποστηρίζει ένας εκ των κατηγορουμένων

«Η κόρη μας είδε γραμμένη στον τοίχο τη φράση “θα σε σφάξουμε”» δηλώνει η μητέρα του κατηγορούμενου

agori_viasmos_arthro
Ότι ήθελε να τον βοηθήσει αλλά δεν μπορούσε, ισχυρίζεται ο ένας από τους νεαρούς κατηγορούμενους για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον.

«Ένιωθα πολύ ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ήθελα πολύ να τον βοηθήσω. Πάγωσα, τρόμαξα για 1-2 δευτερόλεπτα και όπως φαίνεται στο βίντεο, υπάρχουν πολλές φωνές και φώναξα γιατί ένιωσα αδύναμος. Μετά το τελευταίο περιστατικό η παρέα διαλύθηκε. Το θύμα είπε ότι δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν από εμάς. Πήρε τηλέφωνο ένα παιδί της παρέας και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή, ούτε να βρεθεί ξανά με κανέναν» αναφέρει αρχικά ο ανήλικος μαθητής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Tlive».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση που είχε ο ίδιος με το 15χρονο θύμα. «Εγώ με το θύμα κράταγα φιλικές και καλές σχέσεις. Μιλάγαμε με μηνύματα μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου. Στις 21 Δεκεμβρίου μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Μιλάγαμε για αγορίστικα πράγματα, για το ποδόσφαιρο, πράγματα άσχετα με το περιστατικό» ενώ έπειτα δήλωσε πως σε επικοινωνία που είχε με τον 15χρονο, του ζήτησε συγγνώμη.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpcn6puumwnl)

«Του ζήτησα συγγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Του είπα ότι μπροστά μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο, να μην φοβάται. Όταν του ζήτησα συγγνώμη μου απάντησε με ένα απλό “εντάξει”» λέει.

Κλείσιμο
Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του ανήλικου μαθητή που κατηγορείται για την υπόθεση η οποία εξέφρασε τον φόβο της να γυρίσουν σπίτι τους μετά την αποκάλυψη του περιστατικού. «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από αυτή τη μητέρα, τον πατέρα, το παιδί, για όλα αυτά που περνάνε. Ο γιος μου, ,μου είπε πως μίλησε με το παιδί. Το περιστατικό πρέπει να έγινε το Σάββατο. Πώς μπορεί να σκεφτεί ένα παιδί να κάνει αυτό το πράγμα; Ποιος έδωσε αυτή την ιδέα; Πότε πήγαιναν; Φροντιστήριο έχουν μέχρι τις 10 το βράδυ. Πότε πήγαιναν εκεί; Εμείς είμαστε 23 χρόνια στην Ελλάδα. Έχουμε αγοράσει ένα σπίτι με πολύ κόπο και τώρα φοβόμαστε να πάμε σπίτι μας. Χθες που πήγε η κόρη μας εκεί, είδε γραμμένη στον τοίχο τη φράση, “θα σε σφάξουμε”. Μηνύματα, συνθήματα, φωτογραφίες του παιδιού μου στο διαδίκτυο… Αυτό το παιδί πώς θα βγει εκεί έξω; Μένουμε σε ξένο σπίτι αυτή τη στιγμή. Από την Πέμπτη το πρωί που ήρθαμε στην Ελλάδα, μένουμε σε ξένο σπίτι» λέει η μητέρα του αγοριού.

«Ο 15χρονος δεν μίλησε στην οικογένειά του. Το βίντεο έφτασε στα χέρια του ξαδέρφου του και αυτός ενημέρωσε. Εγώ έμαθα ότι ειδοποιήθηκαν οι αρχές στις 21 του μήνα. Ήμασταν ταξίδι με την οικογένειά μου σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μας ενημέρωσε ένας γείτονας ότι μας ψάχνει η αστυνομία. Κλείσαμε εισιτήρια και επιστρέψαμε την επόμενη κιόλας μέρα στην Ελλάδα αλλά είχε ήδη λήξει το αυτόφωρο» καταλήγει ο νεαρός.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «ιπτάμενος» Ολλανδός επενδυτής - Γιατί οι Χόλτερμαν… έγιναν Έλληνες

Κατάρ: Η ζωή μετά το Μουντιάλ - Οι πολιτικοί στόχοι και τα μεγαλεπήβολα γεωστρατηγικά σχέδια

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Συμμετείχε σε ανακάλυψη μηχανισμού που ρυθμίζει τη γήρανση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης