Κιβωτός του Κόσμου: Ψυχρή και αμίλητη η πρεσβυτέρα κατά την επίσκεψή της στη δομή στον Κολωνό

Κιβωτός του Κόσμου: Ψυχρή και αμίλητη η πρεσβυτέρα κατά την επίσκεψή της στη δομή στον Κολωνό

Η Σταματία Γεωργαντή έμεινε για περίπου δύο ώρες στα γραφεία της δομής της Κιβωτού του Κόσμου

presvitera__4_
Στην δομή του Κολωνού της Κιβωτού του Κόσμου στην οποία βρίσκεται και ο χώρος που χρησιμοποιούσαν ως διαμέρισμα με τον πατέρα Αντώνιο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

Κατά πληροφορίες η πρεσβυτέρα έμεινε για δύο ώρες στα γραφεία της Κιβωτού στον Κολωνό συνοδευόμενη από τους δύο δικηγόρους της και μάζεψε κάποια από τα προσωπικά της αντικείμενα.

Κατά την έξοδό της η Σταματία Γεωργαντή είχε βαλίτσες στα χέρια και δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους ενώ βαλίτσες κρατούσαν και τα άλλα δύο άτομα που τη συνόδευαν στο αμάξι.

Δείτε βίντεο κατά την αποχώρηση της πρεσβυτέρας

Η πρεσβυτέρα με βαλίτσες φεύγει από την κιβωτό συνοδευόμενη από τους δυο δικηγόρους της

Δείτε φωτογραφίες της πρεσβυτέρας

presvitera__4_
presvitera__2_
presvitera__1_
Κλείσιμο
Είχε προηγηθεί η επίσκεψη των συνηγόρων του πατέρα Αντωνίου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, από τον οποίο ζήτησαν να τηρηθεί η νομιμότητα.

Τον κ. Ντογιάκο επισκέφθηκαν οι δικηγόροι Θρασύβουλος Κονταξής και Γιάννης Κώτσος και του έθεσαν ζητήματα που συνδέονται με την υπόθεση.

«Η μόνη σκοπιμότητα είναι η τήρηση της νομιμότητας» δήλωσε ο κ. Κονταξής βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο, ενώ παράλληλα οι δύο δικηγόροι θα επισκεφθούν για τον ίδιο λόγο και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος έχει και την εποπτεία του συνόλου των εισαγγελικών ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cotrcjx00gdl)


Βασικό αίτημα είναι να δοθεί η δυνατότητα στον πατέρα Αντώνιο να παραλάβει τα προσωπικά του αντικείμενα από το χώρο της Κιβωτού του Κόσμου από τον οποίο απομακρύνθηκε με εισαγγελική παραγγελία.

Η απαγόρευση αφορά στον ιδρυτή της Κιβωτού με αποτέλεσμα να του απαγορεύεται πλέον να προσεγγίσει όλες τις δομές της Κιβωτού. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο πατέρας Αντώνιος θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη Δομή του Κολωνού, στο τελευταίο όροφο της οποίας, είχε μια από τις κατοικίες του. Παράλληλα η εισαγγελική εντολή αφορά και τρία ακόμη στελέχη της οργάνωσης, τα οποία βρίσκονται ανάμεσα στα πέντε που χθες με απόφασή της η νέα διοίκηση αποφάσισε να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους.

Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τον Ιρακινό, που ήταν ο γενικός διευθυντής της Κιβωτού και... προκαλούσε με την χλιδάτη ζωή του, αλλά και τον διαβόητο «Πασχάλη», που είχε ενεργό ρόλο στις δομές της Κιβωτού και πρωταγωνιστεί στις καταγγελίες αρκετών πρώην και νυν τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου, τόσο για ξυλοδαρμούς όσο και για παρενοχλήσεις. Ο ίδιος μάλιστα θεωρείται, μαζί με τον «Πέτρο» και τον «Αναστάση», ως ένας από τους τρεις «υπηρέτες» του πατέρα Αντώνιου.

Η εισαγγελική εντολή έχει διάρκεια 90 μέρες. Μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος για να ανανεωθεί θα χρειαστεί δικαστική απόφαση.

Ειδήσεις σήμερα

O businessman και η δημοσιογράφος: Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος παντρεύτηκε τη Λίνα Δρούγκα

Ιστορίες απ' το Μουντιάλ: Ο Ιάπωνας Ρεχάγκελ και ο Χακίμι με την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου

«Δολοφόνε, ήρθες;» ξέσπασε η μητέρα της Ερατούς στη Μυτιλήνη όταν είδε τον κατηγορούμενο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης