Θεσσαλονίκη: «Την πάτησε δύο φορές, του φωνάζαμε να σταματήσει», λένε αυτόπτες μάρτυρες για την παράσυρση 21χρονης

Θεσσαλονίκη: «Την πάτησε δύο φορές, του φωνάζαμε να σταματήσει», λένε αυτόπτες μάρτυρες για την παράσυρση 21χρονης

Ενας διανομέας κυνήγησε με το μηχανάκι το αυτοκίνητο, που κατάφερε να εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής - Σκηνές τρόμου κοντά στην Καμάρα

troxaio-mak
Σοκάρουν οι μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά μια 21χρονη κοπέλα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένα σκούρο αυτοκίνητο, το οποίο περιγράφεται ως "πειραγμένο" με εξάτμιση που έκανε θόρυβο, χτύπησε την νεαρή κοπέλα που, πιθανότατα, διέσχιζε τον δρόμο στο ύψος της Καμάρας και στη συνέχεια έγινε "καπνός". Οι σκηνές που ακολούθησαν θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες από ταινία, αφού πολίτες που άκουσαν τον θόρυβο πετάχτηκαν έντρομοι στον δρόμο για να δουν τι συνέβη, φώναζαν στον οδηγό να σταματήσει και ένας διανομέας κυνήγησε με το μηχανάκι το αυτοκίνητο, που κατάφερε να εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας, που ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις για τον εντοπισμό του οδηγού, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους γιατρούς και, σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από χειρουργικές επεμβάσεις, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
troxaio-2
troxaio-1
troxaio-3


Το αυτοκίνητο που χτύπησε την κοπέλα εντοπίστηκε στις 8 το πρωί παρατημένο στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, ωστόσο ο οδηγός παραμένει άφαντος και αναζητείται.

Την χτυπησε, έκανε πίσω και την ξανά πάτησε

Κλείσιμο
"Στις 01.30-02.00 ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο και βγήκαμε έξω. Είδαμε ένα αυτοκίνητο να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πολύ γρήγορα. Είδαμε την κοπέλα να είναι πεσμένη στην άσφαλτο. Ο τύπος χτύπησε την κοπέλα, έπεσε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, ξανά έκανε πίσω και την πάτησε ξανά ενώ ήταν πεσμένη στο έδαφος και έφυγε γρήγορα", ανέφερε στο protothema.gr, καταστηματαρχης - αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως λέει στη συνέχεια, το αυτοκίνητο έφυγε τόσο γρήγορα που ήταν αδύνατον να αντιληφθούν την μάρκα του. Ήταν ένα σκούρο αυτοκίνητο, "πειραγμένο" με εξάτμιση και κατευθύνθηκε προς δυτικά", τονίζει.

Άλλη καταστηματαρχης της περιοχής, αναφέρει πως "ήταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Skoda με φιμέ τζάμια. Χτύπησε την κοπέλα, έκανε αναστροφή, την ξανά πάτησε και έφυγε. Βγήκαμε όλοι έξω. Ο άνθρωπος ήταν "κάγκουρας", έκανε μανούβρες. Νόμιζα ότι ήταν μεθυσμένος που χτύπησε σε κάδο σκουπιδιών αλλά τελικά χτύπησε άνθρωπο. Την πάτησε δύο φορές".

«Του φωνάζαμε 'σταμάτα'»

Όπως αναφέρει στο protothema.gr άνθρωπος που διατηρεί ψητοπωλείο στην περιοχή, μόλις άκουσαν τον δυνατό κρότο βγήκαν έξω από το κατάστημα και είδαν τον οδηγό να φεύγει με το αυτοκίνητο. "Του φωνάζαμε 'σταμάτα, σταμάτα', αλλά έφυγε. Καλέσαμε αστυνομία και ασθενοφόρο. Η κοπέλα ήταν στο έδαφος και είχε χάσει τις αισθήσεις της", σημειώνει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πολίτες κατάφεραν να κρατήσουν τον αριθμό πινακίδας του οχήματος, ενώ προσπάθησαν να τον σταματήσουν χωρίς να τα καταφέρουν. Μάλιστα, ένας διανομέας της επιχείρησης, κυνήγησε τον οδηγό του αυτοκινήτου, ωστόσο αυτός κατάφερε να χαθεί στα στενά και να εξαφανιστεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Λύθηκε το μυστήριο με τα πρόβατα στην Κίνα που έκαναν 12 μέρες κύκλους

Νέες απειλές Ακάρ: Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα σε Κύπρο, Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

«Πολύ πιθανόν να ακούσουμε καταγγελίες και για άλλες δομές» εκτιμά η Μιχαηλίδου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης