Χαλκιδική: Πιθανόν λόγω ερωτικής απογοήτευσης αυτοπυρπολήθηκε η 31χρονη

Χαλκιδική: Πιθανόν λόγω ερωτικής απογοήτευσης αυτοπυρπολήθηκε η 31χρονη

Η Μαριάννα Βλαχοπάνου εντοπίστηκε απανθρακωμένη κοντά στο σπίτι που έμενε - Αναμένεται η νεκροψία για να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου

xalkidiki_autoktonia_xr
Με τον πιο φριχτό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο θρίλερ της εξαφάνισης της Μαριάννας Βλαχοπάνου, καθώς αργά το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε η σορός της σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στο χωριό Γαλαρινό Χαλκιδικής.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι το άψυχο σώμα της 31χρονης βρέθηκε από τους εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σπίτι της φίλης της στο οποίο φιλοξενούνταν το τελευταίο διάστημα. Με το αποτρόπαιο θέαμα ήρθε αντιμέτωπη και μια πολύ στενή φίλη της ατυχής γυναίκας, η οποία ήταν αυτή που αναγνώρισε το χαρακτηριστικό τατουάζ αλλά και επιβεβαίωσε στις Αρχές ότι πρόκειται για την Μαριάννα.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στις 19.45 από τους εθελοντές διασώστες που πραγματοποιούσαν στοχευμένες έρευνες σε δύο εγκαταλελειμμένα κτίσματα, κοντά στο σπίτι όπου ζούσε η 31χρονη το τελευταίο διάστημα. Από τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, εκτιμάται ότι η Μαριάννα έπεσε από ύψος δύο ορόφων στην βεράντα του ημιόροφου. Σύμφωνα με τους εθελοντές, η σορός της βρέθηκε απανθρακωμένη, ενώ από τα πρώτα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι έφερε αλλοιώσεις στο πρόσωπό της που πιθανότατα προέρχονται από φωτιά. Στην υπό ανέγερση μονοκατοικία εντοπίστηκε καμμένο και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο εκτιμάται ότι άνηκε στην 31χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα σενάρια που εξετάζεται σοβαρά είναι η γυναίκα να λούστηκε με εύφλεκτο υγρό, να έβαλε φωτιά και στη συνέχεια να έπεσε στο κενό, ωστόσο η αστυνομία εξακολουθεί να έρευνα όλα τα ενδεχόμενα.

Αναμένεται η νεκροψία

Σήμερα αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και η αδελφή της 31χρονης προκειμένου να γίνει επίσημα η διαδικασία της αναγνώρισης, ενώ περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία - νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 31χρονης είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή όταν έφυγε από το σπίτι φίλης της όπου έμενε στον Γαλαρινό. Όπως είχε αναφέρει η αδελφή της στο protothema.gr, η 31χρονη αφησε όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, την ταυτότητα και το πορτοφόλι της στο σπίτι και μαζί της είχε πάρει μόνο το κινητό της τηλέφωνο το οποίοι ήταν διαρκώς απενεργοποιημένο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι της φίλης της που ζούσε η 31χρονη το τελευταίο διάστημα, βρέθηκε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο φανέρωνε ερωτική απογοήτευση, όμως είναι άγνωστο το πότε γράφτηκε από την άτυχη γυναίκα.




Ειδήσεις σήμερα:

Η Ευρώπη ετοιμάζεται για Χριστούγεννα με λιγότερα φώτα και περικοπές

«Πάτα το κουμπί των εκλογών» εισηγούνται στον πρωθυπουργό συνεργάτες του

Πρόσωπα κύρους στο «τιμόνι» της Κιβωτού για να μην κλείσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης