Μία σοκαριστική επίθεση... με τσεκούρι σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής έξω από κατάστημα εστίασης στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, πρόκειται το επεισόδιο συνέβη γύρω στις 9 το βράδυ, όταν ένας άνδρας φέρεται να τραυμάτισε έναν 45χρονο χτυπώντας τον στην πλάτη με τσεκούρι.
Ο τραυματίας μετέβη άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγρινίου συνοδεία αστυνομικών, φέροντας βαθύ τραύμα στην πλάτη. Εκεί αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, αναχώρησε από το νοσοκομείο.
Δράστης και θύμα φέρεται να έχουν προσωπικές διαφορές, ωστόσο ο 45χρονος δεν επιθυμούσε να κινηθεί νομικά κατά του φερόμενου δράστη.
Η Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί και έχει ξεκινήσει έρευνες για την υπόθεση. Σε βάρος του σχημάτισε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας