Με τσεκούρι χτύπησε συγχωριανό του στο κεφάλι στη Λευκάδα
Oι δύο άνδρες έχουν από παλιά αντιδικία όμως αυτή τη φορά ο καβγάς παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία
Μάνος Τσαγκαράκης
Από καθαρή τύχη γλίτωσε τη ζωή του ένας κάτοικος σε ορεινή κοινότητα της Λευκάδας, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν συγχωριανό του ο οποίος όρμησε κατά πάνω του κραδαίνοντας ένα τσεκούρι και τον χτύπησε με αυτό τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς όχι καίρια.
Η παρ' ολίγον τραγωδία εκτυλίχθηκε την Κυριακή στο χωριό του νησιού, όταν οι δύο συγχωριανοί που έχουν από παλιά αντιδικία διαπληκτίστηκαν για μια ακόμη φορά και ο ένας από αυτούς επιτέθηκε στον άλλον χτυπώντας τον με το τσεκούρι στο κεφάλι. Το θύμα μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο νεαρός δράστης, που είναι κτηνοτρόφος, έσπευσε να εξαφανιστεί μετά τον τραυματισμό του συγχωριανού του και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την Λευκάδα για να τον εντοπίσει, καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.