Ετοίμαζε συσκευασίες για να πουλήσει κάνναβη και ηρωίνη στο Αγρίνιο

Ετοίμαζε συσκευασίες για να πουλήσει κάνναβη και ηρωίνη στο Αγρίνιο

Σύλληψη για ναρκωτικά και στη Φλώρινα

peripoliko_
Μπλόκο στο αυτοκίνητο με το οποίο κινείτο ένας Έλληνας στο Αγρίνιο έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, το μεσημέρι της Δευτέρας και κατά τον έλεγχο που του έκαναν βρήκαν πάνω του 2,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο οδηγός συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή του Αγρινίου, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 255 γραμμάρια «φούντες» και τρεις ρίζες δενδρυλλίων κάνναβης, 110 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης, 3,6 γραμμάρια ηρωίνης, δυο ζυγαριές ακριβείας, ένα μεταλλικό τρίφτη και 53 συσκευασίες για την αποθήκευση ναρκωτικών. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Συνελήφθη για ναρκωτικά στο σπίτι του

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών σε έναν 56χρονο Έλληνα, μετά από έρευνα που έκαναν στην κατοικία του σε περιοχή της Φλώρινας, όπου βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 116,64 γραμμαρίων και κατεργασμένη κάνναβη βάρους 0,97 γραμμαρίου. Ο 56χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών.




Ειδήσεις σήμερα:

Ινδός food blogger στραγγάλισε την κοπέλα του, την τεμάχισε και την τάισε σε σκυλιά

Τρία «κύματα» κακοκαιρίας μέχρι και την Κυριακή - Έρχονται ισχυρές καταιγίδες

Το Πεκίνο ζητά «ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση» για τον πύραυλο στην Πολωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης