Ανήλικοι ξάφρισαν το ταμείο ξενοδοχείου και πήγαν για διασκέδαση!

Ανήλικοι ξάφρισαν το ταμείο ξενοδοχείου και πήγαν για διασκέδαση!

Οι δράστες δεν υπολόγισαν τις κάμερες κλειστού κυκλώματος οι οποίες τους κατέγραψαν κατά την διαφυγή τους

teen_cufs
Μια ομάδα ανήλικων αγοριών και κοριτσιών τρύπωσε τα ξημερώματα της Τρίτης στο γραφείο ενός ξενοδοχείου στο Αγρίνιο και ξάφρισαν το ποσό των 780 ευρώ από το ταμείο. Δεν υπολόγισαν, όμως, ότι το ξενοδοχείο διέθετε κάμερες κλειστού κυκλώματος οι οποίες τους κατέγραψαν κατά την διαφυγή τους.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας τρία αγόρια ηλικίας 17, 17 και 15 χρόνων τα οποία εντοπίστηκαν να... διασκεδάζουν σε ένα κατάστημα της περιοχής. Μάλιστα, οι ίδιοι παρέδωσαν στους αστυνομικούς το ποσό των 604 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην υπεύθυνη του ξενοδοχείου. Τα υπόλοιπα χρήματα φέρονται να τα πήραν δυο 14χρονα κορίτσια που συμμετείχαν στην κλοπή, αλλά δεν εντοπίστηκαν.

Σε βάρος και των πέντε ανηλίκων, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή από κοινού που περιλαμβάνει τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους και οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που τους άσκησε την σχετική δίωξη.

Τρύπωσε από το παράθυρο και άρπαξε τσαντάκι

Βρήκε ανασφάλιστο το παράθυρο ενός καταστήματος στη Λιβαδειά ένας αλλοδαπός και τρύπωσε στο εσωτερικό, από το οποίο έκλεψε ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα. Όμως, έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. Το τσαντάκι με το περιεχόμενό του αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.





Ειδήσεις σήμερα:

Ινδός food blogger στραγγάλισε την κοπέλα του, την τεμάχισε και την τάισε σε σκυλιά

Τρία «κύματα» κακοκαιρίας μέχρι και την Κυριακή - Έρχονται ισχυρές καταιγίδες

Το Πεκίνο ζητά «ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση» για τον πύραυλο στην Πολωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης