Κρήτη: Καλά νέα για τον 8χρονο Γιωργάκη που δέχθηκε επίθεση από κριάρι - Βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων

Κρήτη: Καλά νέα για τον 8χρονο Γιωργάκη που δέχθηκε επίθεση από κριάρι - Βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων

Βελτιώνεται διαρκώς η κατάσταση της υγείας του - Ενδέχεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην εβδομάδα

pagni_1
Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του 8χρονου που δέχθηκε επίθεση από κριάρι την περασμένη εβδομάδα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο μικρός Γιώργος μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας εξήλθε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ και πλέον νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική με την κατάσταση της υγείας του να είναι εμφανώς καλύτερη και συνεχώς βελτιούμενη.

Οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου έδωσαν τη δική τους «μάχη» και κατάφεραν να σώσουν το μικρό παιδί από τα σοβαρά τραύματα που έφερε στο σώμα και τον αυχένα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χτες, Τρίτη, ο 8χρονος Γιωργάκης υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία βγήκε εντελώς καθαρή, ενώ σύντομα (μέχρι την Παρασκευή) αναμένεται να λάβει εξιτήριο και απο το νοσοκομείο.

Πώς έγινε η επίθεση

«Το παιδί ήταν μόνο του, για πέντε λεπτά. Άνοιξε τη στάνη και πήγε να ταϊσει την κατσίκα. Απ'ότι μου είπε ο μικρός το κριάρι τον χτυπούσε ανελέητα στο κεφάλι και φώναζε τη γιαγιά του. Τον βρήκε ο πατέρας μου», είχε αναφέρει ο πατέρας του 8χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης (26/10) στο χωριό Μαρδάτι του Αγίου Νικολάου όταν το αγοράκι δέχθηκε την άγρια επίθεση. Μάλιστα, το ζώο επιτέθηκε χτυπώντας τον 8χρονο σε όλο του το σώμα, ενώ τον τραυμάτισε σοβαρά και στον αυχένα. Το άτυχο παιδί λιποθύμησε την ώρα της επίθεσης, με άτομα που βρίσκονταν στο χώρο να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ.

Κλείσιμο
Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο και αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Οι γιατροί αφού σταθεροποίησαν την κατάσταση της υγείας του έκριναν την άμεση μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ειδήσεις σήμερα:

Παμφάγοι οι Ελληνες - Το 73% καταναλώνει μέχρι και 3,3 κιλά κρέας το μήνα

Η μητέρα περιέγραφε «με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα στο σπίτι» στα Πετράλωνα

Η Λένι Κλουμ απαντά στα αρνητικά σχόλια για την καμπάνια εσωρούχων με τη μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης