Ο μικρός τραυματίστηκε στον αυχένα και μέσα στην εβδομάδα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.
«Το παιδί ήταν μόνο του, για πέντε λεπτά. Άνοιξε τη στάνη και πήγε να ταϊσει την κατσίκα. Απ'ότι μου είπε ο μικρός το κριάρι τον χτυπούσε ανελέητα στο κεφάλι και φώναζε τη γιαγιά του. Τον βρήκε ο πατέρας μου», ανέφερε ο πατέρας του 8χρονου μιλώντας στον Alpha.
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnyk21x554ll)
«Τη Δευτέρα θα κάνουμε άλλη μία αξονική. Καλύτερα να μην ζήσετε αυτό που έζησα. Να δεις από τη μια στιγμή στην άλλη το κεφάλι του παιδιού σου πρησμένο, παθαίνεις σοκ. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» πρόσθεσε ο πατέρας του μικρού.
Το παιδί μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και από εκεί στο Ηράκλειο με τους γιατρούς να δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.