Ο «πιστολέρο» συνελήφθη αλλά το όπλο με το οποίο πυροβολούσε δεν βρέθηκε
Μάνος Τσαγκαράκης
Από τύχη δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός το βράδυ του Σαββάτου, όταν τα βλήματα από τους πυροβολισμούς που έριχνε στον αέρα ένας καλεσμένος σε γαμήλιο γλέντι στην περιοχή των Σαγέικων στην Αχαΐα άρχισαν να πέφτουν σε έναν κοντινό καταυλισμό!
Οι κάτοικοί του κατατρόμαξαν όταν είδαν ξαφνικά να πέφτει δίπλα τους μια σφαίρα και κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία, υποδεικνύοντας τον χώρο όπου γινόταν το γλέντι που είχε ανάψει για τα καλά. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν αμέσως στο σημείο και δεν άργησαν να εντοπίσουν τον «πιστολέρο», ο οποίος συνελήφθη. Ωστόσο, το όπλο με το οποίο πυροβολούσε δεν βρέθηκε.
Το πρωί της Κυριακής, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για άσκοπους πυροβολισμούς και παράβαση του νόμου περί όπλων και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος ως την ημερομηνία της δίκης του.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.