«Πιστολέρο» άρχισε να πυροβολεί επειδή τον έδιωξαν από μπαρ

«Πιστολέρο» άρχισε να πυροβολεί επειδή τον έδιωξαν από μπαρ

Μία από τις σφαίρες καρφώθηκε στην πινακίδα ενός παρακείμενου καταστήματος, ευτυχώς χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός

gun_drink
Πήρε... ανάποδες ένας 35χρονος Έλληνας από χωριό του Δήμου Χερσονήσου, όταν ένας υπάλληλος στο μπαρ όπου διασκέδαζε μαζί με τη φίλη του τού συνέστησε σε φιλικό τόνο να αποχωρήσει, καθώς ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ και το έριξε στις... μπαλωθιές προκαλώντας αναστάτωση!

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο 35χρονος άρχισε να πυροβολεί έξω από το μπαρ και μία από τις σφαίρες καρφώθηκε στην πινακίδα ενός παρακείμενου καταστήματος, ευτυχώς χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός. Αμέσως μετά, ο «πιστολέρο» τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι συνέλεξαν τρεις κάλυκες από πιστόλι διαμετρήματος 7,65 mm και εξέτασαν το οπτικό υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες των γύρω καταστημάτων. Ο 35χρονος ταυτοποιήθηκε από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη κοινής ειρήνης.



Ειδήσεις σήμερα:

Εργάτης πέθανε στον Πλατανιά και ο σκύλος του καθόταν δίπλα στο άψυχο σώμα τρεις μέρες

Δύσκολη μέρα για την Λιζ Τρας που θα αντιμετωπίσει μια κρίσιμη δοκιμασία στο κοινοβούλιο

Βρέθηκε μέρος του «χαμένου» πρώτου στον κόσμο «χάρτη» του ουρανού από τον Έλληνα αστρονόμο Ίππαρχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης