Τη γυμναστική τους στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, έκαναν το πρωί της Τετάρτης (26/10) περισσότεροι από 30 ΟΥΚάδες οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που απολάμβανε εκείνη την ώρα τη βόλτα του.
Ξεκινώντας από το ύψος του Μεγάρου Μουσικής, έφτασαν μέχρι το λιμάνι της πόλης, ξεχωρίζοντας με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι δεν φορούσαν κάποιο μπλουζάκι αλλά ήταν ημίγυμνοι, ενώ το τρέξιμο γινόταν με ρυθμό και με την ομάδα να είναι στοιχισμένη.
Δείτε το βίντεο:
Πολλοί ήταν οι πολίτες που κοιτούσαν απορημένοι το ασυνήθιστο θέαμα, το οποίο ωστόσο έρχεται ως απόρροια της μεγάλης προσέλευσης στρατιωτικών στην πόλη, ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με το grtimes.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.