H Amita Motion παρουσίασε το πρώτο δικό της ψηφιακό έργο NFT

H Amita Motion παρουσίασε το πρώτο δικό της ψηφιακό έργο NFT

Πάντα στην πρωτοπορία, η Amita Motion έκανε το πρώτο βήμα στο συναρπαστικό κόσμο του Metaverse, παρουσιάζοντας το Amita e-motion NFT, ένα κρυπτογραφημένο ψηφιακό έργο γεμάτο αληθινά συναισθήματα

cover

Sponsored Content

Είναι γνωστό ότι η Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, διαχρονικά διαμορφώνει και ηγείται των τάσεων στο digital περιβάλλον, αγκαλιάζοντας την εξέλιξη και εστιάζοντας στο μέλλον. Έτσι, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022, σε αυτή τη μεγάλη και ανοικτή μουσική γιορτή που παρακολούθησαν περισσότεροι από 50.000 θεατές, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, παρουσίασε για πρώτη φορά NFTs (Non Fungible Tokens) με την υπογραφή της.

Τα NFTs είναι βασικά στοιχεία του Metaverse του εικονικού, ψηφιακού, τρισδιάστατου σύμπαντος, το οποίο ενώνει τις γραμμές μεταξύ των αλληλεπιδράσεων που γίνονται online και εκείνων της πραγματικής ζωής. Ουσιαστικά, το Metaverse είναι ένας συνδυασμός Virtual Reality (Εικονικής Πραγματικότητας), Augmented Reality (Επαυξημένης Πραγματικότητας) και  «πραγματικής» Πραγματικότητας. Στο πεδίο αυτό, τα NFTs είναι μία (ακόμη) εφαρμογή της τεχνολογίας Blockchain, κρυπτογραφημένες μονάδες δεδομένων που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με την ιδιοκτησία ενός συγκεκριμένου έργου τέχνης.  

A_NFT_screenshot
Screenshot από το Anger e-motion NFT by Amita Motion

Συγκεκριμένα, η Amita Motion, στο πλαίσιο του μεγάλου συναυλιακού event χάρισε σε 80 τυχερούς μια μοναδική phygital εμπειρία βγαλμένη από το Metaverse. Αξιοποιώντας δημιουργικά τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, καινοτόμησε δημιουργώντας μια ξεχωριστή διαδραστική ενέργεια με physical και digital στοιχεία. Συγκεκριμένα, μέσω διαγωνισμού που έτρεξε στα TikTok accounts των παρουσιαστών της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, καθώς και στα social media της Amita Motion, το κοινό είχε την ευκαιρία να κερδίσει ένα μοναδικό Amita e-motion NFT. Η δημιουργία του έγινε με χρήση της τεχνολογίας Blockchain, δίνοντας αρχικά στους νικητές πρόσβαση στο Golden Circle της συναυλίας, σε απόσταση αναπνοής από τη σκηνή, με χρήση των ειδικά σχεδιασμένων VIP NFTickets. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας,  τα VIP NFTickets μεταμορφώθηκαν στο πρώτο ψηφιακό έργο τέχνης στην Ελλάδα από την Amita Motion, εμπνευσμένο από την καμπάνια του brand, #FreeYourEmotion. 

L_NFT_screenshot
Screenshot από το Love e-motion NFT by Amita Motion

Με αυτόν τον τρόπο, η Amita Motion, πιστή στις αξίες και στο DNA του brand μπήκε, για πρώτη φορά, στον κόσμο του Metaverse, παρουσιάζοντας το πρώτο ψηφιακό έργο τέχνης by Amita Motion, ενθουσιάζοντας το κοινό. Το συλλεκτικό έργο τέχνης, μέσω της τεχνολογίας blockchain διασφαλίζει πως είναι μοναδικό και ανήκει αποκλειστικά στον κάτοχό του και παίρνοντας τη μορφή digital βίντεο, οπτικοποίησε δημιουργικά πώς τα συναισθήματα της χαράς, της λύπης, του θυμού και της αγάπης μπορούν να γίνουν θετικά αν τα απελευθερώσουμε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης