Θεσσαλονίκη: «Σκληρά» ναρκωτικά και πάνω από 2.000 ευρώ σε σπίτι διακινητή

Θεσσαλονίκη: «Σκληρά» ναρκωτικά και πάνω από 2.000 ευρώ σε σπίτι διακινητή

Ηρωίνη και κοκαΐνη μεταξύ των ναρκωτικών ουσιών που εντοπίστηκαν

ναρκτωι_κα7392
Τέλος στις ιδιαίτερα προσοδοφόρες παράνομες δραστηριότητες ενός Έλληνα που διακινούσε "σκληρά" ναρκωτικά σε περιοχές της Μακεδονίας, έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Βέροιας, που εντόπισαν το σπίτι του σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης βάρους 13,7 γραμμαρίων, 5,5 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκε και το ποσό των 2.385 ευρώ, που προερχόταν από τις πωλήσεις που είχαν προηγηθεί. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα με την κατηγορίας της διακίνησης ναρκωτικών.

Είχε όπλο και ναρκωτικά στο σπίτι του

Άλλος ένας Έλληνας διακινητής ναρκωτικών συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας από το Κιλκίς. Στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12,7 γραμμάρια κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένα πιστόλι με δέκα φυσίγγια το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας, καθώς σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 39,5 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης και ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών. Επίσης, κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,10 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε σε ένα παρακείμενο οικόπεδο.

Ειδήσεις σήμερα

«Με απειλούσε, με χτυπούσε - Μόνο εγώ ξέρω γιατί του έριξα βιτριόλι», λέει η 38χρονη

Σκλάβες σε οίκους ανοχής στην Αθήνα: Φρικτές αποκαλύψεις κοριτσιών από την Μολδαβία

Σι Τζινπίνγκ: Αυτοί είναι οι 7 αξιωματούχοι της νέας ηγετικής ομάδας της Κίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης