Ο 20χρονος Κλέιντι Κράγια είναι ο νεκρός στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη (20/10) στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου και συγκεκριμένα στο ύψος του Αλισσού.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο άτυχος 20χρονος συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δεύτερο όχημα.
Από τη σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατο ο 20χρονος αναβάτης ενώ άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί, ένα εκ των οποίων σοβαρά.
Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες και τα δικαιώματα για 160 επαγγέλματα και ειδικότητες σε μια εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα, προσβάσιμη από κάθε ενδιαφερόμενο/η μέσω του διαδικτύου
Δραστηριότητα συνυφασμένη με την καινοτομία, προώθηση της ρομποτικής, αλλά και των πιο φωτεινών πτυχών της τεχνολογίας, άνοιγμα στα παιδιά και στους επιστήμονες του αύριο, το Πλαίσιο επενδύει συνεχώς στον πυλώνα της Εκπαίδευσης.