TGIF: Το SHOPFLIX.gr θα μας κάνει να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τις Παρασκευές

TGIF: Το SHOPFLIX.gr θα μας κάνει να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τις Παρασκευές

Η αγαπημένη μέρα της βδομάδας μετατρέπεται σε SHOPFLIX FRIDAY με ασυναγώνιστες προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα

Untitled-1
Την περιμένεις ήδη από το πρωί της Δευτέρας. Τρέχει σα νεράκι, ακόμη κι όταν πνίγεσαι στη δουλειά. Και πάντα σε κάνει να νιώθεις πιο ανοιχτός σε λίγη περιπέτεια. Η Παρασκευή ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη σου μέρα της εβδομάδας -και μόλις έγινε ακόμη πιο γοητευτική.

Από αύριο, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, οι SHOPFLIX FRIDAYS έρχονται στο SHOPFLIX.gr. Η πλατφόρμα εξέτασε τις κορυφαίες αναζητήσεις, βρήκε τι ψάχνουν περισσότερο οι καταναλωτές και εξασφάλισε ασυναγώνιστες προσφορές σε top προϊόντα, για να απολαμβάνεις το shopping ακόμα περισσότερο. Κορυφαία gadgets και ηλεκτρονικές συσκευές θα είναι στη διάθεσή σου σε τιμές που δεν έχουν ξαναγίνει, μόνο για 24 ώρες κάθε φορά.

Οι SHOPFLIX FRIDAYS θα ξεκινήσουν με 4 top offers που είναι σίγουρο ότι θα σου τραβήξουν την προσοχή -επομένως, αξίζει να βάλεις μια σχετική υπενθύμιση στην ατζέντα σου. Ό,τι και να διαλέξεις, το SHOPFLIX.gr σου εξασφαλίζει ασφαλείς (και μπόλικους) τρόπους πληρωμής, αλλά και εγγυημένα έγκαιρες παραδόσεις στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Πώς θα προλάβεις τις προσφορές

Το γοργόν και χάριν έχει! Φρόντισε να μπεις από τους πρώτους στην πλατφόρμα, στις 00:00 τα μεσάνυχτα -δηλαδή, ακριβώς την ώρα που έρχεται η Παρασκευή -για να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις στην πιο προνομιακή προσφορά. Τα top offers ισχύουν μόνο για 24 ώρες και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, επομένως θα πρέπει να βιαστείς.

Ο καλύτερος τρόπος να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου ξεφύγει τίποτα, πάντως, είναι ένας: εγγράψου στο newsletter του SHOPFLIX.gr για να μαθαίνεις πάντα πρώτος για τις ευχάριστες εκπλήξεις που ετοιμάζει η πλατφόρμα.

Έτοιμος για τον νέο hot προορισμό της Παρασκευής;

Ειδήσεις σήμερα:

Πήγε να «κόψει» δρόμο ο δικηγόρος που παρασύρθηκε από τρένο στα Τρίκαλα και σκοτώθηκε

Νεκρά βρέθηκαν τα τέσσερα μέλη οικογένειας που είχαν απαχθεί τη Δευτέρα στην Καλιφόρνια

Βίντεο: Φάλαινες δολοφόνοι κυνηγούν και κατασπαράζουν λευκό καρχαρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης