Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο - Οι γονείς δωρίζουν τα όργανά του

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο - Οι γονείς δωρίζουν τα όργανά του

Ο 16χρονος είχε τραυματιστεί βαρύτατα στις 22 Σεπτεμβρίου - Τα κλάματα των συμμαθητών του - Δείτε βίντεο

podilato-mak
Θλίψη έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση του θανάτου του 16χρονου ο οποίος είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στην περιοχή του Δενδροποτάμου στις 22 Σεπτεμβρίου ενώ έκανε ποδήλατο.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές που επικαλείται το voria.gr ο θάνατος του 16χρονου ανακοινώθηκε σήμερα στην οικογένεια με τους γονείς του να επιδεικνύουν μεγαλείο ψυχής και να αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους.

Το δυστύχημα με θύμα τον 16χρονο είχε σημειωθεί στη συμβολή των οδών Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου όταν ο νεαρός είχε παρασυρθεί από όχημα της αστυνομίας με συμβατικές πινακίδες.

Ο πατέρας του νεαρού είχε απευθύνει έκκληση τις προηγούμενες ημέρες για να βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας που να μπορεί να γνωρίζει κάτι για το περιστατικό καθώς μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια κατάθεση.

Σημειώνεται ότι το τροχαίο δυστύχημα δεν καταγράφηκε από κάποια κάμερα ασφαλείας καθώς στο σημείο υπάρχει στρατόπεδο και απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση.

Τα κλάματα των συμμαθητών του 

Νωρίτερα μαθητές του σχολείου στο οποίο ήταν μαθητής ο 16χρονος Μιχάλης πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στη γειτονιά τους για τη σωστή οδική συμπεριφορά αφιερώνοντας την κίνηση αυτή στον συμμαθητή τους

Η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, Μελίνα Καλαϊτζίδη, «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για τον αδικοχαμένο συμμαθητή της.

Κλείσιμο
«Είναι πολύ δύσκολο το συναίσθημα. Έχουμε δρόμους που δεν έχουν πεζοδρόμια και χωρίς φανάρια. Το παιδί ήταν πολύ ευγενικό και είναι πολύ δύσκολο να χάνουμε έναν μαθητή γιατί ίσως δεν τηρήθηκαν κάποιοι οδικοί κανόνες. Δεν υπάρχει σεβασμός στους κανόνες, που προστατεύουν εμάς» τόνισε μεταξύ άλλων η νεαρή μαθήτρια.


Μαθήτρια ξέσπασε σε κλάματα για συμμαθητή της που δίνει μάχη για τη ζωή μετά από τροχαίο

Ειδήσεις σήμερα:


Δανία: «Επίθεση» του πρίγκιπα Ιωακείμ στη βασίλισσα μετά την αφαίρεση των τίτλων από τα παιδιά του

Σήμερα η φιέστα Πούτιν για την προσάρτηση: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» βλέπει ο ΟΗΕ

Love Island: Ο... εισβολέας φίλος της Ηλιάνας, το μήνυμα που άναψε φωτιές και το «πάρτι» στο Twitter – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης