Θύμα της «Εκκλησίας των Εθνών» αποκαλύπτει: Όταν είσαι άνθρωπος του Θεού δεν κυκλοφορείς με 2 αυτοκίνητα

Θύμα της «Εκκλησίας των Εθνών» αποκαλύπτει: Όταν είσαι άνθρωπος του Θεού δεν κυκλοφορείς με 2 αυτοκίνητα

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για την αίρεση που δρα στη Θεσσαλονίκη

ekklisia-ethnon
Σε νέες καταγγελίες κατά της περιβόητης «Εκκλησίας των Εθνών» και των δήθεν εξορκισμών που έκανε ο επικεφαλής της προχώρησε ένα από τα θύματα της αίρεσης που έδρασε στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε στο MEGA o κ. Χρήστος, ο ίδιος απευθύνθηκε στην «Εκκλησία των Εθνών» το 2014 καθώς ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών με τους εκπροσώπους της να τον πείθουν ότι έχει περιέλθει σε αυτή την κατάσταση λόγω ενός δαίμονα.

«Αυτό δεν είναι εξορκισμός είναι θέατρο. Ήμουν σε αυτό το πρόβλημα χρόνια και έψαχνα τον Θεό. Δεν ξέρω για ποιόν λόγο τα έκανα αυτά τα πράγματα. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι αληθινό. Δεν τον αποκαλούσαν ποτέ «παπά». Τον αποκαλούσαν wiseman ή αλλιώς άνθρωπος της σοφίας. Είναι μία κατάσταση που όταν έχεις κάνει στη ζωή σου άσχημα πράγματα, όταν έχεις πληγώσει κόσμο, όταν θες να κάνεις κάτι καλύτερο για τον κόσμο, πιστεύοντας ότι με αυτά τα πράγματα θα θεραπευτείς, κάνεις τα πάντα» είπε αρχικά ο κ. Χρήστος.

Συνεχίζοντας την καταγγελία του είπε ότι «έπαιζα θέατρο γιατί εκεί θες μια αυτοαποδοχή, γιατί εκεί πάνε άνθρωποι με ψυχικά προβλήματα, με σωματικά. Είμαι υπό την επήρεια ναρκωτικών εκείνη την ώρα που μου έκαναν «εξορκισμό». Έχεις κουραστεί από το να σε κοιτούν με μισό μάτι, και ψάχνεις την αποδοχή. Ήμουν χρήστης, ήμουν σε έναν χώρο 25 χρόνια, πίστευα ότι θα πάω εκεί και θα γίνω καλά. Ήμουν σε ένα κλειστό πρόγραμμα και υποτροπίασα, και αυτός ο «παπάς» μου είπε ότι θα με θεραπεύσει αυτός. Κάποια στιγμή μου είπε ότι δεν παίζω σωστά τον ρόλο μου».

Στην ερώτηση αν του ζητήθηκαν χρήματα, το θύμα της «Εκκλησίας των Εθνών» απάντησε ότι «μου ζήτησε χρήματα, αλλά με βοήθησε όταν δεν μπορούσα να βρω δουλειά. Πίστευα ότι μπορώ να βρω τον Θεό εκεί πέρα, ήταν όλα ένα ψέμα. Επειδή δεν μπορούσα να δουλέψω, ως εθισμένος που ήμουν, αυτός μου είπε ότι νοικιάζει κάτι σπίτια. Μου είπε ότι θα μου νοικιάζει για 500 ευρώ, ενώ έπαιρνα 534 ευρώ. Ήμουν «τρελός», έπαιρνα 534 ευρώ και έπρεπε να θρέψω την οικογένειά μου, και έπρεπε να βρω συν 500 ευρώ για εκείνον για το σπίτι».

Όσον αφορά, δε, τον επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών» ο κ. Χρήστος αποκάλυψε ότι «συμπεριφέρεται με αλαζονεία, δεν είναι αυτό το πρόσωπο που δείχνει στις κάμερες. Όταν είσαι άνθρωπος του Θεού, δεν κυκλοφορείς με 2 αυτοκίνητα ότι και καλά "μου τα κάνουν δώρο"».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης