Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για τους «εξορκισμούς» - Είδα την γυναίκα μου να κάνει την δαιμονισμένη στο Youtube

Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για τους «εξορκισμούς» - Είδα την γυναίκα μου να κάνει την δαιμονισμένη στο Youtube

Σύζυγος περιγράφει τις δικαιολογίες που του έλεγε για να φεύγει από το σπίτι - Προσηλυτίστηκαν και τα παιδιά, έκτοτε η οικογένεια διαλύθηκε - «Συνεχίζουμε» λέει ο επικεφαλής των «εξορκιστών»

eksorkismoi
Νέες εξελίξεις για τη δράση των εξορκιστών της Θεσσαλονίκης έρχονται στο φως της δημοσιότητας  ύστερα από τις τελετουργίες που πραγματοποίησε η αίρεση  «Εκκλησία των Εθνών»  στην Αριστοτέλους πριν από λίγο καιρό.

Όπως καταγγέλλει ο  κ. Φώτης Παναγιωτάκος, η γυναίκα και τα παιδιά του προσηλυτίστηκαν στην εν λόγω αίρεση και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είδε την γυναίκα του να κάνει την δαιμονισμένη στο Youtube!




«Τόσα χρόνια πολεμάω και φωνάζω μόνος μου για αυτή την οργάνωση και αυτόν τον άνθρωπο», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Παναγιωτάκου, ο οποίος είδε στη συνέχεια την οικογένειά του να διαλύεται.

Συγκλονίζει η περιγραφή του για τον τρόπο που έμαθε όσα συνέβαιναν στις μαζώξεις που γίνονταν με πρωτοβουλία της αίρεσης: «Ήξερα ότι η γυναίκα μου πάει κάπου, ότι μαζεύονται κάπου… Βέβαια την ρωτούσα που πήγαινε και μου έλεγε "πάμε σε κάποια σπίτια, μιλάμε, τραγουδάμε, ψήνουμε". Το έμαθα όταν πρωτοείδα το βίντεο με τον εξορκισμό».

Στο συγκεκριμένο βίντεο απεικονίζεται η πρώην σύζυγός του ως δαιμονισμένη να ωρύεται, ωστόσο ο ίδιος αποκάλυψε στο MEGA πως όσο ήταν μαζί της δεν έβλεπε στην πραγματικότητα κάποια δαιμονισμένη γυναίκα. «Ή κάποιο θέατρο παίζει ή κάτι της δώσανε», είπε.

Ο κ. Παναγιωτάκος είχε παρευρεθεί μία φορά στην «Εκκλησία των Εθνών» και δήλωσε πως ήταν υποψιασμένος από την αρχή για το τι γίνεται στις συγκεκριμένες συγκεντρώσεις.

«Πάντα έλεγα στη γυναίκα μου ότι είναι απατεώνες και θα μας καταστρέψουν. Όταν είδα το βίντεο την πήρα τηλέφωνο και της είπα "τι είναι αυτά;". Μου είπε «δεν είμαστε εμείς». Όταν είδα το κανονικό βίντεο από το site τους σοκαρίστηκα», δήλωσε.

«Συνεχίζουμε κανονικά, δεν σταματάμε για κανένα λόγο», λέει ο επικεφαλής των εξορκιστών

Κλείσιμο
Η «Εκκλησία των Εθνών» τονίζει πως θα συνεχίσει να λειτουργεί, σύμφωνα με τον επικεφαλής της, παρά το γεγονός πως ο ίδιος συνελήφθη και η Αστυνομία σφράγισε τον χώρο που γίνονταν οι «εξορκισμοί» στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος, αφού αφέθηκε ελεύθερος με τη δίκη να πηγαίνει για τον Νοέμβριο, μίλησε στο Mega στην  εκπομπή «Live News» και τόνισε ότι η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει κανονικά το έργο της ενώ αναφέρθηκε και σε μία περασμένη του συνέντευξη  στην εκπομπή. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για τη δίκη που θα γίνει τον Νοέμβριο, είπε: «Ναι. Όπως το είπαν στις ειδήσεις. Λυπάμαι πολύ που δεν δείξατε τίποτα από όλα αυτά που συζητήσαμε. Το μόνο πράγμα που σας ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και οι δωρεές, άρα δεν έχω κάτι άλλο να πω μαζί σας».

Και πρόσθεσε: «Δεν χρειάζεται να περάσετε (σ.σ. μήνυμα). Ξέρετε εσείς τι θα περάσετε πολύ καλά. Θα συνεχίσει κανονικά η ''εκκλησία'', δεν μπορεί να σταματήσει για κανένα λόγο. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το έργο του Κυρίου όπως το κάναμε τα τελευταία 7 χρόνια στην Ελλάδα. Το καλό δεν είναι αρκετό, γιατί το καλύτερο έρχεται».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmijy37v0zlt)


Υπενθυμίζεται πως ελεύθεροι αφέθηκαν ο επικεφαλής της αίρεσης «Εκκλησία των Εθνών» και ο στενός του συνεργάτης, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας στον χώρο λατρείας που διατηρούσαν στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Οι δύο άντρες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν τον χώρο λατρείας, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας ευκτηρίου οίκου του σχετικού Νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας και αναμένεται να δικαστούν στις 14 Νοεμβρίου, όπως όρισε ο εισαγγελέας.

«Δεν έκανα κάτι για να μετάνιωσω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την Ελλάδα. Χαίρομαι γιατί αξιώθηκα να φυλακιστώ για χάρη του Ιησού Χριστού και της πίστης μου. Ευχαριστώ το σύνταγμα που έχουμε ανεξιθρησκεία", ανέφερε κατά την είσοδό του στα δικαστήρια, ο επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών», Χαράλαμπος Τσακωνίδης, ενώ μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι επέλεξαν να φύγουν από την πίσω είσοδο των Δικαστηρίων προφανώς για να αποφύγουν τους δημοσιογράφους.

Πώς συνελήφθησαν

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου, αστυνομικοί του Α.Τ. Θέρμης μετέβησαν για έλεγχο στο πρώην κέντρο διασκέδασης «Νεράιδα», εκεί που λειτουργούσε χωρίς άδεια ο υποτιθέμενος χώρος λατρείας της «Εκκλησίας των Εθνών» και διαπίστωσαν ότι υπήρχε σε εξέλιξη τελετή με παρουσία περίπου 25 ατόμων.

Επί τόπου συνελήφθη ο 24χρονος Δημήτρης Παναπακίδης, ως προσωρινά υπεύθυνος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για χώρο λατρείας, χωρίς ωστόσο να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας ευκτηρίου οίκου του σχετικού Νόμου. Λίγη ώρα αργότερα, ο επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών», Χαράλαμπος Τσακωνίδης, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Θέρμης και συνελήφθη επίσης.

Σημειώνεται ότι οι δύο συλλήψεις «έρχονται» μετά τις καταγγελίες, τις σφοδρές αντιδράσεις, αλλά και την εισαγγελική παρέμβαση που υπήρξε για τις τελετές και τα βίντεο με τους... εξορκισμούς που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες στην πλατεία Δικαστηρίων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς καμία άδεια από την αστυνομία και τον δήμο Θεσσαλονίκης.


Ειδήσεις σήμερα:

Κυπριακή ΑΟΖ: Ο «Κρόνος» ανοίγει την όρεξη στον Ερντογάν

Δήμος Ζίτσας: Παύεται από τα καθήκοντα ο αντιδήμαρχος για την κακοποίηση του γαϊδουριού

Καιρός: Βροχές ξανά αύριο αλλά με υψηλές θερμοκρασίες - Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης