Στον εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκηοδηγήθηκε σήμερα το πρωί ένας 37χρονος ο οποίος κατηγορείται οτι χτύπησε στην κοιλιά την έγκυο πρώην σύντροφό του!
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Δευτέρας, πλησίον του κέντρου απεξάρτησης του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών - ΟΚΑΝΑ, επί της οδού Λαγκαδά. Ο 37χρονος υπήκοος Αρμενίας, φέρεται να είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με την 33χρονη Ελληνίδα, πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια να την χτύπησε στην κοιλιά, παρότι εγκυμονεί στον 5ο μήνα.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο του πέρασαν χειροπέδες και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος εγκύου, όπως και για ενδοοικογενειακή απειλή. Η 33χρονη και το παιδί που κυοφορεί είναι καλά στην υγεία τους, ενώ το πρώην ζευγάρι φέρεται να είναι πρώην χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.