Φλοριάντ Μπελιού: Ποιος είναι ο Αλβανός ηθοποιός που έπεσε από τον 6ο όροφο κτιρίου στο Μπρονξ

Φλοριάντ Μπελιού: Ποιος είναι ο Αλβανός ηθοποιός που έπεσε από τον 6ο όροφο κτιρίου στο Μπρονξ

Τραγικό θάνατο μαζί του βρήκε και η γυναίκα του - Η αστυνομία εξετάζει το ζευγάρι να είχε έντονο καβγά - Άφησαν πίσω τους δυο μικρά παιδιά - Συντετριμμένη η μητέρα του ηθοποιού -Σπαρακτικά τα μηνύματα στα social media

florind-belliu
Ένας ηθοποιός από την Αλβανία και η σύζυγός του βρήκαν τραγικό θάνατο το πρωί του Σαββάτου όταν έπεσαν στο κενό από το έκτο όροφο του διαμερίσματός τους στο Μπρονξ. Το ζευγάρι αναγνωρίστηκε από φίλους και γείτονες ως Φλοριάντ Μπελιού και Ορνέλα Σέχι.

Οι γείτονες λένε ότι άκουσαν φωνές λίγο πριν το ζευγάρι πέσει και η αστυνομία ερευνά το θανατηφόρο περιστατικό να είναι το τραγικό αποτέλεσμα ενός πιθανού καυγά μεταξύ του ζευγαριού.

Οι μικροί τους γιοι, ηλικίας 6 και 2 ετών, βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα εκείνη τη στιγμή, ενώ ένας γείτονας θυμάται ότι άκουσε ένα παιδί να φωνάζει: «Μαμά! Μαμά!» μετά την τραγική πτώση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 28χρονη Σέχι φέρεται να έπεσε πρώτη από τον έκτο όροφο του κτιρίου με τον σύζυγό της Μπελιού να ακολουθεί δευτερόλεπτα αργότερα. το βίντεο φαίνεται το μπαλκόνι από το οποίο έπεσε και βρήκε τραγικό θάνατο το ζευγάρι.


Κλείσιμο
Μέλη της οικογένειας και φίλοι συντετριμμένοι βρέθηκαν έξω από την πολυκατοικία του Μπρονξ το Σάββατο. Η «New York Daily News» ανέφερε ότι η μητέρα του Μπελιού κατέρρευσε και την είδαν να κλαίει με λυγμούς στην είδηση του θανάτου του γιου της.

Florind Belliu, 35, and his spouse Ornela Shehi, 28, were found in the rear courtyard of 2199 Cruger Ave. around 9:15...

Posted by Mike K Cohen on Sunday, August 7, 2022


Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στην «Post» ότι ο 35 χρονος Μπελιού είχε αναφερθεί στο παρελθόν ως «συναισθηματικά διαταραγμένος» ενώ τον Απρίλιο είχε εξαφανιστεί πριν η αστυνομία τον εντοπίσει.

Τι λέει η αστυνομία
Ωστόσο, οι πηγές λένε ότι η αστυνομία δεν είχε λάβει ποτέ αναφορές για ενδοοικογενειακή βία που να σχετίζεται με το ζευγάρι, το οποίο μετακόμισε στο κτίριο μόλις πριν από τέσσερις μήνες. Έχουν δύο γιους, οι οποίοι σύμφωνα με τους γείτονες βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του τραγικού περιστατικού.

«Τους έβλεπα πάντα να αγοράζουν πράγματα για το σπίτι, ήταν κάθε μέρα μαζί, με δύο παιδιά, δεν είχαμε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», δήλωσε στην «Daily News» η σύζυγος του διαχειριστή του κτιρίου.

Οι γείτονες είπαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ήταν ένα «ήσυχο ζευγάρι» αλλά θυμήθηκαν ότι είδαν την Παρασκευή τον Μπελιού να είναι εκτός εαυτού.

Ένας γείτονας είπε για τον Μπελιού πως δεν είχε φιλική συμπεριφορά. «Όταν περπατούσες δίπλα του, δεν είχε φιλική συμπεριφορά, γι' αυτό και εγώ συνέχιζα να προχωράω. Ήταν κλεισμένοι στον εαυτό τους και ήταν πολύ απομονωμένοι», είπε χαρακτηριστικά ο γείτονας.

Ένας υπάλληλος από κοντινό καφέ, συμφώνησε λέγοντας: «Δεν ήταν ποτέ σε καλή ψυχική κατάσταση. Ερχόταν να πιει έναν καφέ ή να φάει και δεν αλληλεπιδρούσε με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητα. Η σύζυγος δεν μιλούσε ποτέ. Ήταν πάντα ήσυχη και απομονωμένη, αλλά φαινόταν να έχουν πάντα τα παιδιά τους».

Φίλοι και συγγενείς θρηνούν τον χαμό τους
Φίλοι και συγγενείς θρηνούν την απώλεια του ζευγαριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Γιατί αδερφέ, γιατί αδερφέ... επέλεξες αυτό το μονοπάτι; Τι έλειπε όταν μας είχες όλους στην αγκαλιά σου και σε στήριζαν; Τι σε έκανε να πάρεις έναν δρόμο χωρίς αρχή και τέλος;», έγραψε στο σχόλιό του ο Αλβανός ηθοποιός Andi Llabuti.

Pse mor vlla, pse mor Florind Belliu zgjodhe kete rruge? Cte mungonte kur te gjithe na kishe ne krahe dhe te...

Posted by Andi Llabuti on Saturday, August 6, 2022


«Τι θα πούμε στη μητέρα σου όταν μας δει στο δρόμο; Γιατί δεν σκέφτηκες λίγο την οικογένειά σου, τη μητέρα σου και τις αδελφές σου; Όλοι γνωρίζαμε τις ικανότητές σου και τις αξίες που είχες, αλλά ποτέ αυτό! Μας έκανες τόσο λυπημένους που δεν υπάρχει εξήγηση! Είθε ο Αλλάχ να σε λυπηθεί», έγραψε ένας άλλος.

Pse Florind Belliu ?! Pse?! Pse vendose të zbrisje nga jeta?! Pse e shtype butonin e vdekjes dhe the- Ky është...

Posted by Elona Caslli on Saturday, August 6, 2022


Ο Αλβανός κωμικός Cela Irgen δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στο Instagram αναφέροντας ότι ο Μπελιού του ράγισε την καρδιά.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνω αυτό το status για σένα. Είσαι ενσωματωμένος στο μυαλό και την καρδιά μου για όλες αυτές τις όμορφες αναμνήσεις που έχουμε μαζί και το πάθος που μοιραστήκαμε για την υποκριτική. Είθε και οι δύο να αναπαυθείτε εν ειρήνη αγαπημένε μου φίλε και ο Θεός να δώσει δύναμη και στις δύο οικογένειες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ποιος ήταν ο Φλοριάντ Μπελιού
Ο Φλοριάντ Μπελιού είχε αποφοιτήσει από την Ακαδημία Τεχνών και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του είχε προσπαθήσει να εμπλακεί σε διάφορες κινηματογραφικές παραγωγές, καθώς και σε ρόλους στο εθνικό θέατρο.

Πριν από μερικά χρόνια, έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου μαζί με τη σύζυγό του, Ορνέλα, προσπάθησαν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

Στις ΗΠΑ, ο Μπελιού εργάστηκε για κάποιο διάστημα ως κτηματομεσίτης.

Σε συνέντευξη που είχε δώσεις πριν από δύο χρόνια, είπε ότι είχε αρχίσει να γράφει δύο βιβλία, το ένα εκ των οποίων προοριζόταν για κινηματογραφικό σενάριο, το οποίο ήθελε να παρουσιάσει στο Netflix.

Me hidherim te thelle lajmerojme ndarjen nga jeta ne menyre tragjike te Florind Belliu dhe Ornela Shehi . Homazhet e...

Posted by Blendi Tr on Monday, August 8, 2022


Ο 35χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του έχασαν τη ζωή τους αφού φέρεται να πήδηξαν από τον έκτο όροφο του κτιρίου όπου διέμεναν στη Νέα Υόρκη.

Υπάρχουν υποψίες ότι ο Φλοριάντ μπορεί πρώτα να έσπρωξε τη σύζυγό του Ορνέλα από το μπαλκόνι και στη συνέχεια να έπεσε και ο ίδιος από τον 6ο όροφο του κτιρίου.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, 6 και 2 ετών, και είχε μετακομίσει στη γειτονιά «The Bronx» της Νέας Υόρκης μόλις πριν από 3 μήνες.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα πιθανά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του διπλού φόνου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τζο Μπάιντεν «παλεύει» να φορέσει το σακάκι του - Δείτε βίντεο

O Μάνος Βαμβούκης είναι η ψυχή των πάρτυ

Ελεονώρα Μελέτη: «Καμία δίαιτα, κάνω απλά σωστή και ισορροπημένη διατροφή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης