Ο Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης στη Μακρακώμη

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης στη Μακρακώμη

Στην «περιοδεία» του ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα μίλησε με κόσμο, μπήκε σε φούρνους - Ποια η σχέση του με την Λαμία - Δείτε φωτογραφίες

tsounis-lamia__2_
Στη Δυτική Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στη Μακρακώμη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Αμερικάνος Πρέσβης Τζορτζ Τσούνης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Αμερικανός πρέσβης πήγε στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας όπου και προσκύνησε την εικόνα του Αγίου Παϊσίου.
tsounis-lamia__3_
tsounis-lamia__2_


Κλείσιμο
Απλός, φιλικός ο Αμερικανός πρέσβης, έκανε βόλτα στην περιοχή, συνομίλησε με κόσμο και κάλεσε τον δήμαρχο στην πρεσβεία να συζητήσουν για την περιοχή και τον δήμο.

tsounis-lamia__5_
tsounis-lamia__4_
tsounis-lamia__1_


Υπενθυμίζεται ότι ο Γεώργιος Δημητρίου «Τζορτζ» Τσούνης γεννήθηκε στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, 26 Δεκεμβρίου 1967, είναι Aμερικανός ελληνικής καταγωγής δικηγόρος και επιχειρηματίας, που υπηρετεί ως Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, από τις 10 Μαΐου 2022. Είναι μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος και η καταγωγή του είναι από την ορεινή Ναυπακτία. Η σύζυγος του Όλγα Αντζουλή κατάγεται από την περιοχή της Φθιώτιδας, και πιο συγκεκριμένα την Λαμία. Ο πατέρας της μάλιστα ο Γιάννης Αντζουλής διέμενε στη Λαμία πριν αναχωρήσει για την Αμερική όπως έκανε αργότερα και ο αδερφός του, πατέρας του Παύλου Αντζουλή γνωστού επιχειρηματία της πόλης.

Πηγή: lamianow

Ειδήσεις σήμερα:

Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε 6χρονο στην Εύβοια και τον δάγκωσε στο κεφάλι


Θρήνος στην Αυστρία με την αυτοκτονία γιατρού, την απειλούσαν αντιεμβολιαστές

O Σκοτ Ίστγουντ συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης