Γραμμή 4 - Μετρό: Κλείνει αύριο η Πατριάρχου Ιωακείμ για την κατασκευή του σταθμού Κολωνάκι

Γραμμή 4 - Μετρό: Κλείνει αύριο η Πατριάρχου Ιωακείμ για την κατασκευή του σταθμού Κολωνάκι

Ξεκινούν οι μεγάλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην καρδιά της Αθήνας

metro_arxeio
Σημαντικές κυκλοφοριακές αλλαγές που προβλέπουν ακόμη και προσωρινή διακοπή στην Πατριάρχου Ιωακείμ, προβλέπουν οι κατασκευαστικές εργασίες για τον σταθμό «Κολωνάκι» της νέας γραμμής 4 του μετρό Άλσος Βείκου –Γουδί. Οι αλλαγές αυτές ξεκινούν από αύριο πρωί 31 Ιουλίου και προβλέπουν ότι:

-Η κυκλοφορία από την οδό Αναγνωστοπούλου προς την Πατριάρχου Ιωακείμ θα πραγματοποιείται μόνο προς την κατεύθυνση προς Μαράσλειο.

- Στο ρεύμα κυκλοφορίας της Πατριάρχου Ιωακείμ από την οδό Σκουφά έως την οδό Κανάρη η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά με μία λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 4,50μ.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ στο τμήμα μεταξύ του πεζόδρομου της οδού Τσακάλωφ και πριν την οδό Σκουφά επηρεάζεται με προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στις δύο κατευθύνσεις της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ.

Οι προκαταρκτικές εργασίες για την κατασκευή 4 έχουν ήδη ξεκινήσει και αφορούν την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στο τμήμα του ανοικτού ορύγματος του σταθμού που βρίσκεται εντός της πλατείας Φιλικής Εταιρείας.

Ακολουθεί η εκτέλεση εργασιών μετατοπίσεων των δικτύων Κοινής Ωφέλειας που διέρχονται από το ανοικτό όρυγμα του εν λόγω σταθμού (Υψηλή, Μέση και Χαμηλή Τάση ΔΕΔΔΗΕ, Φυσικό Αέριο, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ κλπ.).

Για το λόγο αυτό είναι επιβεβλημένη και η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην γύρω περιοχή.

Το υπουργείο Υποδομών και η Αττικό Μετρό έχουν δηλώσει ότι κατά την εκπόνηση των μελετών των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα στην ελαχιστοποίηση της αναπόφευκτης όχλησης που θα δημιουργηθεί στην ευρύτερη περιοχή διατηρώντας κατά το δυνατό ‘ανοιχτές’ οδούς και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την τροφοδοσία των καταστημάτων, φορτοεκφόρτωση οχημάτων, ελεγχόμενη στάθμευση, στάσεις ΟΑΣΑ-ΤΑΞΙ και την εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων στην περιοχή κατά το διάστημα εφαρμογής τους.Ειδήσεις σήμερα:

Ο Θεσσαλονικιός που έχει ταξιδέψει σε όλα τα ελληνικά νησιά!

Σχεδόν 7 στους 10 μαθητές πέρασαν σε Πανεπιστήμιο

Τζιχαντιστής που υπήρξε η «φωνή» του ISIS καταδικάστηκε σε ισόβια στις ΗΠΑ
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης