Πώς έβαλε τέλος στη ζωή του ο 47χρονος στη λαχαναγορά του Ρέντη

Πώς έβαλε τέλος στη ζωή του ο 47χρονος στη λαχαναγορά του Ρέντη

Ο άνδρας βρέθηκε μέσα στο φορτηγό του, δεμένος με tie wrap στον λαιμό - Είχε καταγωγή από την Τρίπολη, δεν είχε παιδιά και διατηρούσε σχέση με μια κοπέλα

renti-nekros-arthro
Στο απονενοημένο διάβημα φαίνεται πως προέβη ο 47χρονος οδηγός φορτηγού το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε στην καμπίνα της νταλίκας του χθες το πρωί στη λαχαναγορά του Ρέντη.

Ο επαγγελματίας οδηγός φέρεται να είχε σταθμεύσει το όχημά του στο πάρκινγκ της Κεντρικής Λαχαναγοράς επί της οδού Κένεντυ από το βράδυ της Πέμπτης.

Κάποια στιγμή, και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 47χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και πέρασε ένα tie wrap στο λαιμό του. Ο οδηγός βρήκε ασφυκτικό θάνατο ενώ το πτώμα του έμεινε στη θέση του οδηγού μέχρι χθες το πρωί όταν λίγο μετά τις 11 το εντόπισαν δύο συνάδελφοί του.

IMG_20220729_125014


Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Ασφάλειας που ερεύνησε την καμπίνα της νταλίκας αλλά και την καρότσα του φορτηγού. Από την αστυνομική έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από τον ιατροδικαστή ο οποίος εξέτασε τη σορό του 47χρονου.

Κλείσιμο
5653320


Τα πρώτα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν αυτοκτονία και το πόρισμα θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα μετά τη νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί η σορός του άτυχου οδηγού.

Τραγική φιγούρα ο αδελφός του, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της αυτοκτονίας και αντίκρισε νεκρό τον 47χρονο ξεσπώντας σε λυγμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας, με καταγωγή από την Τρίπολη, δεν είχε παιδιά και διατηρούσε σχέση με μια κοπέλα.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται το MyPhoto.gov.gr και ο ψηφιακός ταχογράφος

Καιρός: «Επιμένουν» οι υψηλές θερμοκρασίες, μελτέμια έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

ουλάχιστον 18 άμαχοι νεκροί σε 48 ώρες στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης