Βόλος: Κάθειρξη 19 μηνών σε τοξικοεξαρτημένο κλέφτη που τον κατέδωσε η μάνα του στην αστυνομία

Βόλος: Κάθειρξη 19 μηνών σε τοξικοεξαρτημένο κλέφτη που τον κατέδωσε η μάνα του στην αστυνομία

Ο 29χρονος δεν άσκησε έφεση καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να μείνει στις φυλακές Κορυδαλλού

dikastirio
Σε φυλάκιση 19 μηνών καταδικάστηκε εχθές ένας 29χρονος ληστής και τσαντάκιας από τον Βόλο που είχε προφυλακιστεί για τη ληστεία της καθαρίστριας του ΟΑΕΔ. Χθες δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο, το αξιοσημείωτο είναι ότι - σύμφωνα με το magnesianews.gr -  δεν άσκησε έφεση για να «γλιτώσει» 17 μήνες φυλάκισης, διότι θέλει να μείνει στη φυλακή!

Ο 29χρονος, για τον οποίο έγινε μεταγωγή και παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο, κατηγορούνταν για πέντε κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ 25 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2022, ενώ είχε συλληφθεί στις 6 Ιουλίου στη 1.20 μετά τα μεσάνυχτα επί των οδών Πλαστήρα – Ι. Τζάνου στον Βόλο, με μία χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,36 γραμμαρίων.

Όπως κατέθεσε ο ίδιος, δεν θυμόταν τίποτα για τις κλοπές, γιατί ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, και στη διαδικασία που άκουσε από σχεδόν όλους τους παθόντες που κατέθεσαν ως μάρτυρες, είπε ότι τα ξαναφέρνει στο μυαλό του…

Τέλος κατέθεσε ότι ξέχασε να πάει στο πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ, που του είχε τεθεί όρος για να μην πάει στη φυλακή μετά την αρπαγή της τσάντας καθαρίστριας του ΟΑΕΔ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος δεν άσκησε έφεση για την ποινή, διότι θέλει να μείνει στις φυλακές Κορυδαλλού, που είναι προφυλακισμένος, ενώ επιπλέον, η μητέρα του δεν τον θέλει και τον διώχνει από το σπίτι. Εκείνη ήταν εξάλλου ο άνθρωπος που κάλεσε την Αστυνομία να τον συλλάβει όταν είχε εκδοθεί ένταλμα του ανακριτή σε βάρος του.

Οι κλοπές για τις οποίες ο 29χρονος καταδικάστηκε αφορούν:

Την 25-06-2022 και 05-07-2022 διέρρηξε δύο φορές ψυχαγωγικό μηχάνημα με κερματοδέκτη στο Φυτόκο, το οποίο ήταν εγκατεστημένο έξωθεν καταστήματος, ιδιοκτησίας 37χρονης και έκλεψε συνολικά το χρηματικό ποσό των 250 €.
Κλείσιμο
Την 01-07-2022 διέρρηξε κυλικείο στο Βόλο και αφαίρεσε διάφορα είδη τροφίμων 100 €, καθώς και το χρηματικό ποσό των 150 € από την ταμειακή μηχανή.
Την 03-07-2022 διέρρηξε αρχικά καφετέρια, ιδιοκτησίας 59χρονου στην Πλατεία Ελευθερίας στον Βόλο και έκλεψε δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη δύο καφετέριες στη Ν. Ιωνία, ιδιοκτησίας 28χρονου και 32χρονου, με σκοπό να κλέψει, προσπαθώντας μάλιστα να σπάσει τις τζαμαρίες με κλεμμένο μηχανάκι, αλλά έγινε αντιληπτός και δεν ολοκλήρωσε την πράξη του.
Τέλος, το χρονικό διάστημα από 01-07-2022 έως 05-07-2022 αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ιδιοκτησίας 54χρονου, η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε αγροτική περιοχή του νομού Μαγνησίας και παρελήφθη από τον ιδιοκτήτη της.


Ειδήσεις σήμερα:

O Mπαχτσελί, ο προκλητικός χάρτης και η σιγή Ερντογάν

Σήμερα η απόφαση για Λιγνάδη για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμών

Πυρκαγιά στoν Real Fm - Βρέθηκαν γκαζάκια στο κτίριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης