Ο άγριος τσακωμός μεταξύ ενός ηλικιωμένου ζευγαριού αποτέλεσε την αφορμή για να αποκαλυφθεί το οπλοστάσιοπου διατηρούσε ο 83χρονος στα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες το βράδυ σε περιοχή του δήμου Πλατανιά ένας 83χρονος Γερμανός άρχισε να καυγαδίζει έντονα με την συνομήλικη Σλοβάκα σύντροφό του.
Τα αίματα δεν άργησαν να… ανάψουν με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία. Ωστόσο, η 83χρονη δεν δίστασε να καταδώσει τον άνδρα, αποκαλύπτοντας στους αστυνομικούς το μικρό του... μυστικό, ότι έκρυβε ένα «μίνι» οπλοστάσιο.
Ύστερα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα πολεμικό τυφέκιο με τον γεμιστήρα του, με ενσωματωμένη διόπτρα και μηχανισμό λέιζερ, δύο πιστόλια με τους γεμιστήρες τους, δύο περίστροφα, μία ματσέτα και 646 σφαίρες.
Οι αρχές συνέλαβαν τον 83χρονο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία τόσο για κατοχή όπλων όσο και για ενδοοικογενειακή βία.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.