Βρήκαν οπλοστάσιο με πολεμικό υλικό στον Βόλο

Βρήκαν οπλοστάσιο με πολεμικό υλικό στον Βόλο

Πώς οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οδηγήθηκαν σε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο με πολεμικό υλικό

volos98
Έβγαλε «λαβράκι» ο τυπικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε έναν Έλληνα που κυκλοφορούσε σε έναν δρόμο στον Βόλο μέσα στη νύχτα, μεταφέροντας ένα σακίδιο που κρίθηκε ύποπτο, καθώς αποδείχθηκε ότι είχε στην κατοχή του ένα ολόκληρο οπλοστάσιο με πολεμικό υλικό!

Αρχικά, στο σακίδιο του δράστη βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο, 202 φυσίγγια από τα οποία τα 101 πολεμικού τυφεκίου, επτά φυσίγγια χωρίς βλήμα βουλωμένα με κερί, 199 βολίδες και ένα πλαστικό μπουκάλι με πυρίτιδα βάρους 16 γραμμαρίων! Έτσι, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση, από την οποία προέκυψαν και άλλες εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν άλλα δυο πολεμικά τυφέκια, δυο περίστροφα, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, δυο γεμιστήρες υποπολυβόλου και 35 φυσίγγια! Ο παράνομος οπλισμός κατασχέθηκε και τα συνολικά πέντε πυροβόλα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο κάτοχός τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ η έρευνα των αστυνομικών βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί αν είχε εμπλοκή σε συμμορίες του υποκόσμου, πώς απέκτησε τον παράνομο οπλισμό και αν εμπορευόταν τα πολεμικά όπλα.

Ειδήσεις σήμερα:

Στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας οι απαντήσεις για το θρίλερ της Πάτρας - «Δεν υπάρχει κανένα σύνδρομο», λένε οι γιατροί

Η άνεργη με εισόδημα 250.000 ευρώ και άλλες ιστορίες βορείων προαστίων

Κλιμακώνεται η ρωσική εισβολή μετά το αδιέξοδο της Αττάλειας - Tα διλήμματα για Πούτιν και Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης