Επεισοδιακή κατάληξη είχε η κινηματογραφική καταδίωξη που εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα στο Κερατσίνι με δύο διαρρήκτες να γκρεμίζουν μια ολόκληρη γειτονιά προτού διαφύγουν πεζή.
Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 4.30 το πρωί της Δευτέρας όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε μια κλήση για ένα ύποπτο αυτοκίνητο το οποίο κινείτο επί της λεωφόρου Θηβών.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοίτης ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Μόλις οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα για να σταματήσουν αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Οι δύο μηχανές της Αστυνομίας και ένα περιπολικό καταδίωξαν τους διαρρήκτες μέχρι τη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Πάτμου στο Κερατσίνι.
Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν εμβόλισαν με το αυτοκίνητό τους ένα στάθμευμένο ΙΧ, ξήλωσαν ένα δέντρο και μια κολόνα και κατέληξαν στην είσοδο μιας πολυκατοικίας προκαλώντας φθορές στην πόρτα.
Κλείσιμο
Μόλις αντιλήφθηκαν πως οι αστυνομικοί βρίσκονται από πίσω τους, κατέβηκαν από το αμάξι και άρχισαν να τρέχουν . Ακολούθησε ένα ανθρωποκυνηγητό στα γύρω στενά με τους δράστες να εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε πως το όχημα ήταν κλεμμένο ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν χρυσαφικά, κοσμήματα, ένα λαπτοπ και άλλα κλοπιμαία.
«5.10 το πρωί ακούσαμε ένα μπαμ. Ε, βγαίνω στο παράθυρο και βλέπω. Εγώ νομίζω πως ζητούσαν βοήθεια αλλά δεν ήταν για βοήθεια. Αυτοί το άφησαν και έφυγαν προς τα επάνω. Ξερίζωσαν το δέντρο, πήραν το σίδερο εδώ. Δεν πρόλαβαν οι μηχανές να τους πιάσουν. Εγώ τους είδα πάνω που έφυγαν» λέει στο protothema.gr η γυναίκα που είδε το αμάξι των διαρρηκτών να έχει μπει μέσα στην είσοδο του σπιτιού της.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.