Γιώργος Πρίντεζης: Πήρε σκαφάκι και (επιτέλους) πήγε διακοπές με την οικογένειά του

Γιώργος Πρίντεζης: Πήρε σκαφάκι και (επιτέλους) πήγε διακοπές με την οικογένειά του

22 χρόνια έγραψε ιστορία στο παρκέ µε το πιο περίεργο σουτ - Τώρα πήρε τη σύζυγό του Στέλλα και την κόρη του Ιωσηφίνα και αρµενίζει στο Αιγαίο µε το ταξιδιάρικο Yacht - Οι back to back κατακτήσεις της Euroleague, τα τέσσερα πρωταθλήµατα και οι ατελείωτες ατοµικές 
διακρίσεις µε όπλο το… θρυλικό του «πεταχτάρι»

PRINTEZHS2
Το καλοκαίρι του 2000, ένα ψηλόλιγνο παλικάρι με τα καρφάκια στα μαύρα μαλλιά του να... λάμπουν από τον ζελέ εμφανίστηκε στο ΣΕΦ για την πρώτη συγκέντρωση του μπασκετικού Ολυμπιακού. Μιας ομάδας με αστέρες όπως οι Ντίνο Ράτζα, Μίλαν Τόμιτς, Δημήτρης Παπανικολάου, η οποία υποδεχόταν εκείνο το καλοκαίρι ξανά τον Ντέιβιντ Ρίβερς μαζί με τους Νίκο Μπουντούρη, Πάτρικ Φέμερλινγκ και λογικά σχεδόν κανείς δεν ασχολήθηκε με εκείνον τον πιτσιρικά.

Ούτε στην επίσημη παρουσίαση που ακολούθησε στις αρχές του φθινοπώρου βρέθηκε στο προσκήνιο, αλλά για εκείνο το παιδαρέλι το να βρίσκεται δίπλα δίπλα μ’ αυτούς που είχε αφίσα στο δωμάτιό του ήταν ένα όνειρο. Κι εκείνες οι στιγμές ήταν η αρχή της απίθανης ιστορίας του. «Kύριε Ζούρο, αξίζουν 90 χιλιάδες ευρώ να δώσουμε στον Αγιο Δημήτριο για ένα παιδάκι;», αναρωτιόταν φωναχτά ο Σωκράτης Κόκκαλης εκείνο το καλοκαίρι του 2000 όταν ο τότε προπονητής της ομάδας Ηλίας Ζούρος επέμενε στην απόκτησή του από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου.
f6__5630530

Την απάντησή του την πήρε το βράδυ της 17ης Ιουνίου, όταν το κατάμεστο ΣΕΦ αποθέωνε τον Γιώργο Πρίντεζη στο δικό του Last Dance Μετά από 22 χρόνια απίστευτης διαδρομής, στη διάρκεια της οποίας ο Γιωργάκης έγινε Γιώργαρος, ο «Πρι» αποφάσισε να βάλει τους τίτλους του τέλους σε μια σπουδαία καριέρα, την οποία έχτισε μέσα από σκληρή δουλειά και ήταν γεμάτη διακρίσεις, τίτλους, χαρές και λύπες. Δύο και πλέον δεκαετίες, με ανηφόρες και κατηφόρες, με φοβερές εναλλαγές συναισθημάτων, στις οποίες από ένας απλός πιστός στρατιώτης ο Πρίντεζης εξελίχθηκε στον αρχιστράτηγο του Ολυμπιακού (αν και λόγω της παθολογικής του αγάπης για τη θάλασσα μάλλον ναύαρχο έπρεπε να τον προσφωνούν), όπου οι συμπαίκτες του περίμεναν ένα του νεύμα για να ριχτούν στη μάχη.

Πριντέζης
Κλείσιμο


Το εγκώμιο

Κι όσοι θεωρούν την παραπάνω εκτίμηση υπερβολή, ας διαβάσουν τι είχε δηλώσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις 28 Μαΐου, παραμονές της έναρξης των ημιτελικών της Basket League για τον 37χρονο φόργουορντ. «Να μου επιτρέψετε να εκθειάσω λίγο τον καλύτερο αρχηγό που είχα ποτέ σε όλες τις ομάδες που ήμουν, τον Γιώργο Πρίντεζη, σε μια φάση μεγάλης ωριμότητας γι’ αυτόν, και ηλικιακά και αγωνιστικά. Δεν το λέω για να τον κολακεύσω, ούτε μιλάω ιδιαίτερα για κάποιον παίκτη... Είχε τεράστια συνεισφορά στο να έχουμε συνοχή, να είμαστε συμπαγείς στις στιγμές μέσα στη χρονιά που κόντευε να ξεφύγει...

Γιατί πάντα στις ομάδες υπάρχουν οι ήττες, τα ''εγώ''... Δυσκολίες και δυσχέρειες. Ηταν τόσο σημαντικός ο ρόλος και η συνεισφορά του ώστε ο Ολυμπιακός να έχει πετύχει τους δύο από τους τρεις στόχους του. Παίκτες σαν τον Γιώργο μπορούν να βοηθήσουν και τους άλλους να καταλάβουν τη σημασία τού να τελειώσει μια χρονιά όσο καλύτερα γίνεται». Ο Μπαρτζώκας, ο οποίος το μακρινό 2005 είχε παραλάβει το ακατέργαστο διαμάντι ως δανεικό στην Ολύμπια Λάρισας και ουσιαστικά τον έβαλε στο μονοπάτι που οδηγούσε στη λεωφόρο της δόξας, του είχε αποδώσει εκείνο το βράδυ του Μαΐου το προτελευταίο εξωαγωνιστικό του παράσημο.

Το τελευταίο τού το καρφίτσωσε στο πέτο της ερυθρόλευκης στολής του λίγο μετά το τελευταίο αντίο, λέγοντας ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Γιώργος είναι η ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού και θα ήταν το καταλληλότερο πρόσωπο για να αντικαταστήσει τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στην μπασκετική φανέλα των ερυθρόλευκων.
f3__IMG_8684
f5__IMG_8679

Η θάλασσα

Μετά από 22 χρόνια στα κόκκινα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) κι έχοντας ζήσει ένα φινάλε καριέρας που θα το ζήλευε ο κάθε αθλητής, ο Πρίντεζης άφησε στην άκρη την αθλητική του στολή και αφοσιώθηκε στις άλλες δύο μεγάλες του αγάπες (πέρα από το μπάσκετ). Τη θάλασσα και την οικογένειά του. Αυτές που τα προηγούμενα καλοκαίρια ελάχιστα μπορούσε να απολαύσει. Είτε γιατί ήταν σε κάποια προετοιμασία οι αγώνες για την Εθνική, είτε γιατί μετά από ελάχιστες ημέρες ξεκούρασης έπρεπε να βρεθεί ξανά στο γήπεδο για να συντηρήσει το κορμί του και να εξελίξει το φονικό του «πεταχτάρι» που τον καθιέρωσε στους κορυφαίους του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Τώρα όμως που τα φώτα στο παρκέ έσβησαν, πήρε την αγαπημένη του Στέλλα (ο γάμος τους είναι μία ακόμη απόδειξη της επιμονής του όπως θα αντιληφθείτε παρακάτω) και τη μονάκριβή του Ιωσηφίνα (η κόρη του που έχει πάρει το όνομα του πατέρα του Ιωσήφ, τον οποίο «έχασε» το 2016) και απολαμβάνουν τα ελληνικά νησιά… Μια οικογενειακή κρουαζιέρα με καπετάνιο τον ίδιο, πρώτο σταθμό τη Σκιάθο και τελικό προορισμό τη Σύρο. Το νησί που δεν είναι απλά τόπος καταγωγής του αλλά η δική του Ιθάκη. Γιος ναυτικού, μέχρι τα 5 του ζούσε στη Σύρα κι αυτός ο έρωτας δεν έσβησε ποτέ.

Εκεί έκανε την πρόταση γάμου στη γυναίκα του, εκεί δημιούργησε τον δικό του επίγειο παράδεισο (5 μικρές βίλες) που τον έβαλε στον κόσμο των επιχειρήσεων, εκεί διοργανώνει κάθε χρόνο (από το 2016) το AegeanBall Festival, το κορυφαίο τουρνουά μπάσκετ 3x3 (6-10 Ιουλίου οι φετινές ημερομηνίες διεξαγωγής του), εκεί είδε τον εαυτό του να γίνεται γκράφιτι στο ανοιχτό γήπεδο όπου περνούσε ατελείωτες ώρες τα καλοκαίρια προσπαθώντας να βελτιώσεις τις αδυναμίες του παιχνιδιού του. Γκράφιτι στο γήπεδο μπάσκετ όπου έπαιζε μικρός, ατελείωτη δουλειά κι υπομονή… Ο συνειρμός με το μαγικό παραμύθι που έζησε (και ζει) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι απολύτως φυσιολογικός, έστω κι αν οι αφετηρίες τους είναι εντελώς διαφορετικές. Μπορεί η δική του ιστορία να μη γίνει ποτέ ταινία, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι τώρα που θα έχει όλο τον χρόνο δικό του, σε κάθε ευκαιρία που θα βρίσκεται με τα φιλαράκια του θα έχει να διηγηθεί και μια ανέκδοτη ιστορία, καπνίζοντας τον αγαπημένο του ναργιλέ… Ναι, ακόμη κι αυτός που δεν είχε δοκιμάσει αλκοόλ μέχρι τα 25 του, έχει τις αδυναμίες του.
IMG_8674
IMG_8675
IMG_8680

Από το Μπραχάμι στο ΣΕΦ

Το μοναχοπαίδι της οικογένειας Πρίντεζη στα 5 του χρόνια αποχαιρέτησε τη Σύρο για να εγκατασταθεί στον Αγιο Δημήτριο όπου αρχικά δοκίμασε την τύχη του στο τένις (δεν ενθουσιάστηκε) και κατόπιν στο ποδόσφαιρο. Ψηλός από μικρός, τον έχρισαν τερματοφύλακα, αλλά κι εκεί δεν άντεξε πολύ, για να έρθει σε ηλικία 8 ετών η πρώτη επαφή με το μπάσκετ. Ο τοπικός Αστέρας έγινε το δεύτερο σπίτι του, η πορτοκαλί θεά έγινε το άλλο του μισό και ο πεισματάρης Γιώργος άρχισε να χτίζει πέρα από το κορμί και το δικό του όνομα στον χώρο του μπάσκετ.

Ο μύθος της εποχής θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει πρώτος κίνηση για να τον αποκτήσει, αλλά ο Ολυμπιακός με την επιμονή του Ζούρου τον κέρδισε για να εμφανιστεί (άγνωστος μεταξύ διασήμων) σε εκείνη την προπόνηση το καλοκαίρι του 2000. Δίπλα σε αυτούς που στα τρελά παιδικά όνειρά του φανταζόταν ότι σημείωνε μεγάλες νίκες και σήκωνε κούπες… Χρειάστηκε να περάσουν 18 μήνες για να κάνει το ντεμπούτο του με τη μεγάλη ομάδα των ερυθρόλευκων (στον μικρό τελικό του Final 4 του Κυπέλλου το 2001 κόντρα στον Ηρακλή), αλλά ο δρόμος προς την καθιέρωση ήταν ακόμη μεγάλος. Για κάποιους συνοδοιπόρους του έμοιαζε ατελείωτος και αναζήτησαν αλλού την τύχη τους, για τον ίδιο όμως ο Ολυμπιακός ήταν το μοναδικό λιμάνι της ζωής του. Κι εκεί πέρασε τα 19,5 από τα 22 χρόνια της καριέρας του, με τις παρενθέσεις του δανεισμού στην Ολύμπια Λάρισας και τον… εφιάλτη της Μάλαγα.

Το «πεταχτάρι»

Εδώ να κάνουμε μια μικρή παρένθεση και να ασχοληθούμε με το σουτ-σήμα κατατεθέν του, το οποίο χάρισε κοτζάμ Ευρωλίγκα στον Ολυμπιακό (η θρυλική ανατροπή με την ΤΣΣΚΑ στην Πόλη) κόντρα στον άνθρωπο που τον… μισούσε και κόντεψε να του κόψει το μπάσκετ γι’ αυτό. Ο Πρίντεζης από τη στιγμή που εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα έπρεπε να τα βάζει καθημερινά με τα θηρία και στην προσπάθειά του να σταματήσει να δέχεται τάπες στις προπονήσεις άρχισε να αναζητά έναν τρόπο για να εκτελεί πιο γρήγορα. Ετσι γεννήθηκε το περίφημο «πεταχτάρι», το οποίο όμως προκαλούσε… αλλεργία στον τότε προπονητή του, Γιόνας Καζλάουσκας.

Ο Λιθουανός δεν μπορούσε να βλέπει αυτό το κάτι σαν σουτ, κι ας έβαζε το ένα καλάθι μετά το άλλο ο Πρίντεζης, και απαίτησε να το σταματήσει φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να τον διώξει από προπόνηση του Ολυμπιακού. Επτά χρόνια αργότερα, στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, ο Πρίντεζης υπέγραψε το επικό come back του Ολυμπιακού (έχανε με 19 πόντους) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (που είχε προπονητή τον Καζλάουσκας) σκοράροντας το καλάθι της νίκης σε νεκρό χρόνο με… πεταχτάρι. Ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα έπλαθε τέτοιο σενάριο.
IMG_8681
IMG_8682
IMG_8684

Οι άλλες… Συμπληγάδες

Για να φτάσει να ζήσει το έπος της Πόλης (και τα όσα ακολούθησαν) ο Πρίντεζης χρειάστηκε να περάσει κι από άλλες… Συμπληγάδες. Επιστρέφοντας από τη Λάρισα, Γκέρσον και Γιαννάκης τον εμπιστεύτηκαν περισσότερο, αλλά το καλοκαίρι του 2009 ένιωσε ότι είχε έρθει η ώρα για να βγει από την… comfort zone που περιέβαλε «τον μικρό και ταλαντούχο Γιωργάκη».

Η Μάλαγα του προσέφερε ένα μυθικό τριετές συμβόλαιο και του έδειξε ότι τον πίστευε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να μετακομίσει στον ισπανικό Νότο. Η πρώτη του χρονιά ήταν ονειρική (με τη φανέλα με το Νο7 στην πλάτη), αλλά στις αρχές της δεύτερης ένας σοκαριστικός τραυματισμός (έπεσε άσχημα στο παρκέ μετά από προσπάθεια για κάρφωμα) άλλαξε τα πάντα. Αφού στάθηκε τυχερός στην ατυχία του (αποφεύγοντας έναν σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα) και μπόρεσε να συνέλθει, όταν επέστρεψε τίποτα δεν ήταν ίδιο.

Ο προπονητής δεν τον πίστευε, ο πάγκος ήταν η μόνιμη θέση του και η Ανδαλουσία έμοιαζε με φυλακή. Ομως λίγο πριν από το Πάσχα του 2011 η ευκαιρία που αναζητούσε με λαχτάρα είχε εμφανιστεί. Ο Ολυμπιακός μόλις είχε χάσει με σοβαρό τραυματισμό τον Ράσο Νεστέροβιτς και αναζητούσε έναν ψηλό εναγωνίως. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, στη δεύτερη θητεία του στον ερυθρόλευκο πάγκο, δεν καιγόταν να τον αποκτήσει, αλλά αυτός που έβαλε πλάτη ήταν ο συνεργάτης του, Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο Χαλκιδαίος τεχνικός έπεισε τον Ντούντα, ο Πρίντεζης δραπέτευσε από τη Μάλαγα αποδεχόμενος το δίμηνο συμβόλαιο που του έδωσαν οι ερυθρόλευκοι και η ιστορία άρχισε να γράφεται ξανά από την επόμενη σεζόν… Back to back κατακτήσεις της Euroleague (η πρώτη με Ιβκοβιτς στην Πόλη, η δεύτερη με Μπαρτζώκα στο Λονδίνο), τέσσερα πρωταθλήματα, ατελείωτες ατομικές διακρίσεις σε μια δεκαετία που το όνομά του γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ (και όχι μόνο).
IMG_8690
IMG_8691
IMG_8692

Η ιστορία με το draft

Το μόνο που δεν κατάφερε στην καριέρα του ήταν να κατακτήσει ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική (πήρε χάλκινο σε Ευρωμπάσκετ) και να αγωνιστεί στο NBA. Το τελευταίο, πάντως, δεν το έχει ως απωθημένο, αν και είχε επιλεγεί στο draft του 2007 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Μάλιστα εκείνο το καλοκαίρι ο Γιώργος είχε βρεθεί στη Νέα Υόρκη όπου διεξαγόταν η όλη διαδικασία, έχοντας όμως την πεποίθηση ότι καμία ομάδα δεν θα τον επέλεγε στους δύο πρώτους γύρους, άρα δεν θα εμφανιστεί επί σκηνής. Μία ώρα όμως προτού ξεκινήσει το σόου, ο μάνατζέρ του τον ενημερώνει ότι οι Σπερς τον έχουν επιλέξει στον 2ο γύρο και ο Πρίντεζης έφυγε τρέχοντας από το ξενοδοχείο για τα κοντινά εμπορικά κέντρα και επέστρεψε στον χώρο της εκδήλωσης με… τρίκυκλο ταξί!

Η ώρα της ξεκούρασης

Τέτοιες ιστορίες θα έχει να λέει πολύ περισσότερες τώρα που δεν θα είναι πλέον επαγγελματίας αθλητής, αν και μετά το τέλος τους φετινού AegeanBall Festival μάλλον θα κάνει καιρό να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Ούτως ή άλλως δεν έχει στόχο να ασχοληθεί με την προπονητική (δεν θα έλεγε «όχι», μελλοντικά, σε μια θέση τιμ μάνατζερ), καθώς τώρα προτεραιότητά του είναι η οικογένειά του. Να βλέπει την Ιωσηφίνα να τρέχει στα σοκάκια της Σύρου όπως έτρεχε κι αυτός πιτσιρικάς και να θυμίζει στη Στέλλα πως του είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη πριν γίνουν ζευγάρι και να της κάνει το 2017 πρόταση γάμου στο νησί (πού αλλού;).

Ενα love story που στην αρχή δεν είχε και πολλές πιθανότητες να προχωρήσει, καθώς μπορεί ο Γιώργος να την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, αλλά η Στέλλα (φοιτήτρια εκείνη την εποχή στην Κρήτη) δεν ήταν θετική. Οποιο τοίχο κι αν όρθωνε όμως, τόσο μεγάλωνε το δικό του θέλω και τελικά ο πεισματάρης Πρίντεζης κατάφερε να σκοράρει με το «πεταχτάρι» του και στη δική της καρδιά και να την κάνει δική του… Ακόμη και η πρόταση γάμου είχε τη δική της ιστορία, καθώς τέτοιες μέρες πριν από 7 χρόνια μετά το τέλος του AegeanBall Festival στο καθιερωμένο δείπνο που παρέθεσε για να ευχαριστήσει τους φίλους του που τον στήριξαν, πήρε το μικρόφωνο και αφού τραγούδησε (τουλάχιστον το προσπάθησε κάτι παραπάνω από τίμια) το «Ολα σε σένα τα βρήκα» του Γιάννη Πλούταρχου, ζήτησε από τη Στέλλα (που ήταν έγκυος στον 7ο μήνα) να τον… παντρευτεί.
IMG_8696
IMG_8697
IMG_8700

«Αμα μου πεις όχι, τη γ@μήσ@με να ξέρεις...», είπε βλέποντάς την να καθυστερεί να απαντήσει, αλλά γονάτισε για να της φορέσει το δαχτυλίδι και άκουσε το «ναι». Μια μαγική βραδιά από την οποία έλειπε, όμως, ο αγαπημένος του πατέρας, τον οποίο είχε χάσει έναν χρόνο νωρίτερα… Για δύο χρόνια πάλεψε με τον καρκίνο, με τον Γιώργο να είναι μαζί του στις χημειοθεραπείες, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Ο Γιώργος εκείνο το πρωινό ήταν στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη ομάδα καθώς το βράδυ αντιμετώπιζαν τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών κι όπως είχε εκμυστηρευθεί, «όταν χτύπησε το τηλέφωνο και είδα τον αριθμό της μητέρας μου κατάλαβα τι είχε συμβεί». Εκανε την καρδιά του πέτρα και αποφάσισε μόνος του να αγωνιστεί κανονικά για να ζήσει στον 2ο τελικό στο ΟΑΚΑ μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην ιστορία των δύο «αιωνίων» και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, με όλο το γήπεδο να τον χειροκροτεί. Κι αυτό είναι ένα ακόμη από τα πολλά παράσημα που θα κουβαλά και θα το «επιδεικνύει» με υπερηφάνεια όταν θα μιλά για την καριέρα και τη ζωή του...

Η σφήνα-γιοτ αναστάτωσε τη Σκιάθο

Οικογενειακές διακοπές για τον σταρ του μπάσκετ Γιώργο Πρίντεζη που βρέθηκε με το γρήγορο γιοτ του στο νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας οδηγώντας ο ίδιος το γρήγορο σκάφος του έδεσε την περασμένη Τρίτη το απόγευμα στη Σκιάθο ερχόμενος από τη Σκύρο μαζί με τη σύζυγό του και την όμορφη κορούλα τους. Στην άφιξή του στην προβλήτα του νησιού πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και ο χαμογελαστός Γιώργος δεν τους χάλασε το χατίρι. Με το γλυκό χαμόγελό του αγκάλιασε τους φίλους που τον περίμεναν εκφράζοντας έτσι την αγάπη του προς αυτούς.

Ο Πρίντεζης με την οικογένειά του βόλταρε στην οδό Παπαδιαμάντη κάνοντας και τις απαραίτητες αγορές, ενώ το βράδυ διασκέδασε στο Παλιό Λιμάνι. Το πρωί οδηγώντας πάλι ο ίδιος το γιοτ με το όνομα «Lakoupeti» πήγε στο νησάκι Τσουγκριά και στο beach bar του Νίκου Μπέου όπου απόλαυσε το φαγητό και το μπάνιο του. Το 18 μέτρων γιοτ μάρκας Pershing του Πρίντεζη έχει δύο μεγάλες μηχανές που τρέχουν με περίπου 3.000 άλογα και θεωρείται ένα από τα γρηγορότερα σκάφη στον κόσμο. Μετά τη Σκιάθο ο Γιώργος Πρίντεζης με τα γρήγορα άλογά του έβαλε πλώρη για Σκόπελο και Αλόννησο.

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Λιγνάδη: Aντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία - Ολοκληρώνονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων


Καιρός: Ισχυροί άνεμοι και ο υδράργυρος στους 39 βαθμούς - Πού υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς


Ολονύχτια μάχη με τις πυρκαγιές στο Σερνικάκι Φωκίδας και στο Κρανίδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης