Αδίστακτοι διακινητές έδειξαν το σκληρό πρόσωπό τους για μια ακόμη φορά στο Αιγαίο, καθώς την Κυριακή μετέφεραν σε φουσκωτή λέμβο μετανάστες, μεταξύ των οποιών και άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, όπως ένα τυφλό κορίτσι κι ένα ακόμα άτομο με κινητικά περοβλήματα, κάτω από κακές καιρικες συνθήκες, με ανέμους εντάσεως 6-7 μποφόρ, σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ρόδου.
Σε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που συντόνισε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (E.K.Σ.E.Δ.), τα στελέχη του Λιμενικού περισυνέλλεξαν 21 άτομα εκ των οποιών τα τρία σε μεγάλη σωματική εξάντληση και τα μεταφέρουν στη Ρόδο. Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν ένα πλωτό ανοικτής θαλάσσης κι ένα περιπολικό του Λιμενικού, έχει ολοκλήρωθεί, χωρίς απώλεια ζωής.
Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος από τους επιβαίνοντες κάλεσε σε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης 112.
Με βάση όσα ανέφεραν στελέχη του Λιμενικού στο protothema.gr... «απέναντί μας δεν είναι οι μετανάστες, αλλά ήταν, είναι και θα είναι οι διακινητές και οι εγκληματικές οργανώσεις που κρύβονται πίσω τους».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.